Blancik 3 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Nazwa Produktu: Dum Bum 5g Importer: Klasek Kod: P6AE Opakowanie: 20 szt Efekt: Huk Nec: 5g Cena: 25zł +/- Posiada certyfikat CE w klasie P1 Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 17 Grudnia 2017 instrukcja obsługi- trzeba odgrodzić przestrzeń wybuchu taśmą odblaskową , hehe cyrk, to widzę że to cienka chuda mała petarda może dorównuje fp3 od jorge. Nie martw się Crazy Robots je na pewno pobije bo jest potężną petardą z mega twardym korpusem której nic nie dorówna no chyba że Viper 12 albo Cobra 8.Dobrze że mam stare Crazy Roboty ale to i tak nie ma co porównywać z tymi nowym Emiterami bo stare są dwa razy gorsze,jakoś to przeżyje... Cytuj
eloremro 0 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Daxler12 co ty napisałeś? XD Crazy Robotowi może dorówna Cobra 8 lub Viper12? Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Daxler12 co ty napisałeś? XD Crazy Robotowi może dorówna Cobra 8 lub Viper12? Dużo ludzi z FF jest chyba zbyt prostolinijnych i otwartych żeby wyłapywać proste sarkazmy Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 18 Grudnia 2017 mam je jutro zrobie mały teścik FP5 Funke ; Titanblitz 5 ; Dum Bum , Dum Bum 5G , Crazy Robot i nowy PS5 Shark Cytuj
Dżejkob 0 Opublikowano 18 Grudnia 2017 mam je jutro zrobie mały teścik FP5 Funke ; Titanblitz 5 ; Dum Bum , Dum Bum 5G , Crazy Robot i nowy PS5 Shark Jakiś filmik czy będę musiał uwierzyć Ci na słowo? Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Jakiś filmik czy będę musiał uwierzyć Ci na słowo? a jak myślisz ? skoro tu pisze to nagram Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi