Piter221 7 Opublikowano 17 Grudnia 2017 Dawno się fajerwerkami nie bawiłem także w temacie już nie jestem. Wiem, że dumbumy, crazy robots są głośne, ale są różne rodzaje itd także średnio ogarniam. Czy to te mocarne crazy robots'y? https://fajerwerkimarket.pl/xp1011-crazy-robot-ce.htmlCzy dostanę jeszcze głośniejsze petardy na tym sklepie? Lub po prostu które są głośne. (Najlepiej żeby miały moc FP3 z 2011 roku da radę coś wygrzebać z nowości o tej mocy?...) Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Tak to te crazy roboty ewentualnie kup matabrujas'y sa głośniejsze od crazy robots minimalnie Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Dzisiaj testowałem na otwartym terenie Matabrujasy i Crazy Robots. Ja nie widzę różnicy w huku Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Dzisiaj testowałem na otwartym terenie Matabrujasy i Crazy Robots. Ja nie widzę różnicy w huku Tak tak ale na decybelomierzu jest troszke na + dla petardy matabrujas Cytuj
Piter221 7 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2017 No i dzięki za pomoc. A z innej beczki, jakieś rakiety do 30-40zł (zestaw samych rakiet) jaki polecacie tak żeby było więcej niż 5 rakiet coby się pobawić.JR 4 a może JR8? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi