ArbTree 67 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Poprzedni temat usunąłem żeby wam nie mieszać bo troszkę sie pozmieniało ...W tym roku dość skromy zestawik ze względu na brak funduszy , miało to wyglądać zupełnie inaczej ale i tak nie jest źle . To co na zdjęciu to ok. 1300 zł ; Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 18 Grudnia 2017 3 konkrety i sporo huku, co do Dragona sam się przekonasz. Dla mnie seria dragonów to fajne kostki ale podobno teraz nie to samo. Nie ma co pisać o skromnym stuffie, wiele osób chciałby mieć taki zestawik Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Nie chcę Cię kusić, ale trzy setki złączone ze sobą zrobią rzeźnię na niebie Jeśli to samo myślałeś, koniecznie nagraj film i udostępnij Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Trzy znakomite setki,które urwą d*pę widzom to skromny stuff?Dla mnie super,też mam Zeppelina.Zazdroszczę ci jw415 Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Skromna dostawa małe co nie co do zabawy przed 24 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Wygląda jakbyś zawadził o Lidl i Biedrę. Za rok z Twojego stuffu planuję mieć rakiety Scream 3-Stage, petardy PS5 i nowe Crazy Robotsy. Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Wygląda jakbyś zawadził o Lidl i Biedrę. Za rok z Twojego stuffu planuję mieć rakiety Scream 3-Stage, petardy PS5 i nowe Crazy Robotsy. nom zahaczyłem, co innego miałem kupić ale nie było PS5 fajne mocne, nowych robotów nie mam nie wiem jak strzelają, a scream rocket fajne ale za drogie .... Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Dobrze wybrałeś.Super bomba jest super.Całość prezentuje się wyśmienicie.Efektem zaskoczysz całą okolicę Cytuj
Bartosz 43 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Uwielbiam tropicowe Explodery Exploder 6 zdecydowanie najlepszy z całej serii, więc się nie zawiedziesz. A gdzie i za ile kupiłeś, jeśli można wiedzieć? Ja dzisiaj widziałem je za 80 zł Cytuj
ArbTree 67 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Uwielbiam tropicowe Explodery Exploder 6 zdecydowanie najlepszy z całej serii, więc się nie zawiedziesz. A gdzie i za ile kupiłeś, jeśli można wiedzieć? Ja dzisiaj widziałem je za 80 zł Na bazarku 35 za EX2 i 38 za EX6 rok prod. 2014 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Muszę też zacząć coś kupować z tropica.Superanckie kostki. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi