Waldo 0 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Witam przed kolejnym sylwestrem. Tym razem zgodnie z moim wcześniejszymi ustaleniami w stuffie zabrakło rakiet. Skupiłem sie na w miare kontkretnych kostkach. Zakupy robione na BF, FM oraz Piropolsce. Każdy ze sklepów serdecznie polecam. - P7027 Brunei - Kometa - TXB472 Sea Blue Wave - Triplex - JW6021 Tajfun - Jorge - PMB49E Maj - Pyromoravia - PXB3505 Force - Piromax - M34/JW29 New Generation3/ Fire 2 - Jorge Oprócz tego jest jeszcze troche petard Crazy Robots oraz FP3. Planuje dokupić jeszcze ze 2-3 kostki w marketach. Oto kostki: Zapraszam do komentowania/oceniania. Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Widzę bardzo zdrowe podejście same 30 mm. Ja tam lubię taką prostotę + moc. Więcej zdziałasz takimi wyrzutniami niż sąsiedzi swoimi pierdkami 15mm 100sh. Godny polecenia wybór! Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Grudnia 2017 I tak powinno być, same 30mm bez rozdrabniania się na pierdyliard 20mm. Podoba mi się. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Jest na co popatrzeć i będzie co podziwiać o 0.00.Tajfun i sea blue vave na pewną zrobią wrażenie.Konkretny stuff,ale troszkę bym dokupił rzeczy do zabawy,jakieś rakiety,fontanny itp. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 19 Grudnia 2017 Piękny stuffik, jak mówią koledzy same 30mm powinny zrobić show, choć warto pamiętać, że nawet dobre 25mm potrafi przebić nie jedną 30mm Cytuj
Waldo 0 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2017 Dokup jakieś petardy, bo Sylwester bez petard to nie Sylwester. Mam po dwie paczki fp3 i crazy robots, także petardy są. PS. Co jeszcze byście proponowali z wyrzutni marketowych ? Kaliber 30/50 mm wchodzi w gre. Cytuj
Bezpiecznik 4 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jeśli planujesz dokupić 2-3 kostki z marketów to polecam Ci Aikido i Kung Fu z Biedronki. Jak jeszcze masz opcję zrobienia zakupów i skorzystania z promocji to petarda. Cytuj
Waldo 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jeśli planujesz dokupić 2-3 kostki z marketów to polecam Ci Aikido i Kung Fu z Biedronki. Jak jeszcze masz opcję zrobienia zakupów i skorzystania z promocji to petarda. Podzieliłem twoje zdanie, tak więc aktualizacja: Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Kolejne super wyrzutnie!Jeśli nie zgorszyli efektów to na pewno się nie zawiedziesz. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi