MajstaMan 0 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Przedstawiam stuff na tegorocznego sylwestra. Wydane ponad 250zl. Dojdzie napewno coś jeszcze z marketów. Zamawiane na Piroart.eu + gratisy wyrzutnia Ballet i petardy Danger Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Moim zdaniem stuff dobrze ułożony masz wszystkiego po trochę,kostki na godzinę 12 oraz rakiety z których będziesz miał dużo zabawy :xmas_happy: Cytuj
MajstaMan 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2017 Moim zdaniem stuff dobrze ułożony masz wszystkiego po trochę,kostki na godzinę 12 oraz rakiety z których będziesz miał dużo zabawy :xmas_happy: Rzymskie ognie też raczej na 12 Cytuj
Daxler12 1 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Rzymskie ognie też raczej na 12 O właśnie zapomniałem wspomnieć o rzymskich ogniach spore są na pewno pokażą klasę :xmas_happy: A ten rzymski ogień HAMMER to hukowy tak? Cytuj
MajstaMan 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2017 O właśnie zapomniałem wspomnieć o rzymskich ogniach spore są na pewno pokażą klasę :xmas_happy: A ten rzymski ogień HAMMER to hukowy tak Hukowy Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Fajny stuffik patrząc na budżet.Zamiast jednak 2 paczek demonów mogłeś kupić jakiś inne rakiety w tej cenie Cytuj
MajstaMan 0 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2017 Fajny stuffik patrząc na budżet.Zamiast jednak 2 paczek demonów mogłeś kupić jakiś inne rakiety w tej cenie Stawiałem bardziej na ilość Cytuj
MajstaMan 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Doszła koteczka z Carrefoura. Raczej już koniec z zakupami Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Super konkrecik.Od razu lepiej się stuff prezentuje . Cytuj
MajstaMan 0 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2018 Koteczka Virus zrobiła na mnie ogromne wrażenie, chociaż jest to chyba 1 moja kostka powyżej 20mm... Mimo to zabawy miałem mnóstwo, jeden fail.. Petarda wybuchła mi 30cm od głowy. Ogłuszenie jest do teraz. Kilka petard i rakiet mi zostało na wieczór. Dużo niewypałów głównie zuki, a rakiety z zielonym czubkiem demony były bardzo słabe. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi