Kamilegionista 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Symbol: JW423Nazwa: PyramidCena hurtowa: 2,60 złZdjęcie - niemaFilm - http://pl.youtube.com/watch?v=PQmmfirhwZQTo nie jest mój film, lecz Luka2583 ale pozwolił mi dać film i zrobić temat o tym. Dziwie sie tylko bo w opisie w cenniku pisze fontanna + wyrzutnia a tu tylko była wyrzutnia, ale to niech sie jeszcze luk wypowie może Cytuj
Gość Felix Opublikowano 23 Listopada 2007 taka sobie cena nawet nawet ale już wolę Ballet droższy o 5 gr i ma fontannę ocena tej to 2/10 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 23 Listopada 2007 O tej wyrzutni to powiedziałbym, że to jest Balet tylko bez fontanny.Bardzo słaby efekt.3/10 Cytuj
FireMan 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Mini g.Ballet ładuję całą serią , a to coś strzela dosyć powoli.2/10 Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Lypa... Na początku chciałem jąkupić ale widzę że lepiej kupić Ballet'a. Ocena cena do jakości to 1/10 :???: Cytuj
velibrum 12 Opublikowano 23 Listopada 2007 To samo co ballet tyle że bez fontanny. No ale cena świetna. Na filie strzela dosyć wysoko, na oko to nawet wyżej niż ballet. Moja ocena 7/10 Cytuj
Kamilegionista 0 Autor Opublikowano 23 Listopada 2007 A mi sie bardziej podoba niż ballet, nawet jeżeli bez fontanny to kupiłbym to. Cytuj
witus 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Spodziewałem się choć krótkiej fontanny na początku, ale jednak się zawiodłem. Wyrzutnia słaba, moim zdaniem lepiej kupić katiusze, efekt podobny tyle że bez tego cracklingu Moja ocena 4/10 Cytuj
milan07 0 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja bym jej nie kupił efekt był do bani lepiej dodać parę złotych i kupić sobie dobra rakietę.Np.speed iv. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 23 Listopada 2007 Proszę bardzo! Każdy się wypowiedział, a nikt tego nie miał. Taki jest właśnie urok filmów. Ja bym takiej niskiej oceny nie dał, bo kupiłem to na odpuście w tym roku (za 4zł) i odpalałem pod koniec wakacji. Jak dla mnie efekt ciekawy i bardzo trudny do napotkania. Mimo wszystko dosyć mi się podobał. Cena w hurtowni - 2,60zł, więc czego więcej chcecie się po tym spodziewać? Jedynie co mnie denerwuje, to błąd firmy Jorge - na opakowaniu wyraźnie pisze "fontanno - wyrzutnia". W rzeczywistości fontanny nie ma. Początkowo myślałem, że nie zapaliła się rurka z fontanną. Nazajutrz sprawdziłem już wypaloną Pyramidę i nie znalazłem tam żadnego elementu fontanny.Oceniam ją na 7,5/10 - minus za błąd w klasyfikacji Ja bym jej nie kupił efekt był do bani lepiej dodać parę złotych i kupić sobie dobra rakietę. Np.speed iv. Porównanie rakiety z wyrzutnią... ekhm... <kaszel> Sorry za ironię, ale nie mogłem się powstrzymać. Cytuj
milan07 0 Opublikowano 24 Listopada 2007 Ok to zamiast tego wolałbym już kupić ballet przynajmniej ma fontannę. A co do porównywania rakiet do wyrzutni to powiedziałbym że nie o to mi chodziło po prostu wolę miać jeden ładny efekt który ktoś zobaczy niż wydać kasę w błoto chociaż wiem że niektórzy lubią sie pobawić.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------Już za niecały miesiąc sylwester jupi :lol:Planowany budżet ok 200złObecny budżet ok.70zł Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 24 Listopada 2007 Mam ta fontanno-wyrzutnie i na filmiku moze wyglada slabo ale w rzeczywistosci nie jest zla testowalem ja i za ta cene jest oplacalna dla mnie moze dla was jest slaba bo nie ma fontanny jak ballet ale coz efekt jest nawet ciekawy oczywiscie dla mnie, innym moze sie nie podobac kazdy ma inne zdanie Cytuj
pj.patryk 3 Opublikowano 24 Listopada 2007 Miałem Pyramida, cóż jedno co mogę powiedzieć to, że ta wyrzutnia nie nadaję się na dwunastą. Dobry bajer na postrzelanie prze sylwkiem lub przed północą ale nic więcej. Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ja miałem tę wyrzutnię (3 sztuki) rok temu, (sylwester 2006/2007) i bardzo mi sie ona spodobała, lecz byłem trochę zdziwiony, gdy okazało się, że nie ma fontanny..."Pyramid'ę" kupiłem w Intermarche za bodajże 2,99 zł. Jeżeli będzie ona w tym roku to kupię z 5 takich :mrgreen:Ile kosztuje Ballet ? i czy ma efekty podobne do tej wyrzutni ? Cytuj
gojat 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 jak dla mnie może być do zabawy, oczywiście że lepsza jest wyrzutnia ballet no bo ma fontannę i jest szybsza ale tą też bym kupił moja ocena 7/10 Cytuj
Dako 1 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Ludzie nie rozumiem was za około 3zł niema co wybrzydzać z tego co widziałem na filmie nie jest najgorszą wyrzutnią jak na tą cenę moja ocena : 9/10 Cytuj
Yusha 0 Opublikowano 8 Grudnia 2007 Nawet spox nie ma się czegoś wielkiego spodziewać ale myślę, że całkiem całkim :grin: Cytuj
Achtung111 0 Opublikowano 4 Lutego 2008 Mialem to i jest baardzo fajne. Kupilem za 2,50 i poweim tak: nie sugerujcie sie filmikiem lepsze od balleta bo ma fajny huk jak wylatuje z rurki Cytuj
firawerkoman 7 Opublikowano 8 Lutego 2008 hmm.. lubię takie wyrzutnie bo nie żal (każdej jest żal, ale mniej taką za 2.50 niż za 50), fajna do zabawy przed 12, trochę huku i ,,trzasku" ogólnie 8+/10 w stosunku cena do jakości. Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 10 Lipca 2008 Tak jak pisałem kilka postów wyżej kupiłem tą wyrzutnię na ostatniego Sylwestra i jestem BARDZO zadowolony, efekty były niesamowite (jak na takie rozmiary i cenę produktu).Nie wiem gdzie inni kupowali te wyrzutnie, ale moja po odpaleniu dawała efekt grubej srebrnej komety z craclingiem i dużą ilością srebrnych iskier. Każdy strzał świecił się jak stroboskop : Jeszcze raz polecam i naprawdę nie wiem gdzie wy mogliście znaleść taki "podrobiony efekt" na przecenie ? xD (Moje Pyramid'y kupiłem w Intermarche i w tym roku kosztowała 2,49 zł. - także cena jest bardzo niska ) Cytuj
MarcePAN 0 Opublikowano 1 Stycznia 2009 Fajny efekcik ,ale ja dałem za nią 7zł ,więc dużo przepłaciłemOto Film; http://pl.youtube.com/watch?v=lxAxh22ujcg Cytuj
TheFirefoxFan 5 Opublikowano 1 Stycznia 2012 Nie polecam, słabe efekty.Mój film JW423 Piramid http://www.youtube.com/watch?v=DWJGXuPSTjM&feature=channel_video_title Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi