luk2583 11 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Pytanie do tych co mieli co lepiej wybrać ? Po filmikach wydaje mi się ze mistral wygrywa ? Mogę prosić was o zdanie na ten temat ? Cytuj
0 przemo312132 14 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Nie miałem, ale w tym roku wezmę Mistral, mimo 20mm, całkiem wygląda Cytuj
0 sokol 6 Opublikowano 21 Grudnia 2017 Mistral nowość chyba z tego co kojarzę, Kilovke miałem rok temu. W tym roku obie pozycje wylądują u mnie w koszyku Gdybym miał wybierać... Wybrałbym Mistrala Cytuj
0 Rychu 5 Opublikowano 24 Grudnia 2017 W tamtym roku również miałem Kilovke i pomimo małego kalibru (18mm - jak dobrze pamiętam) zaskoczyła efektem. Mnie się również wydaje że Mistral w Lidlu jest nowością. Mistral to wyrzutnia (20mm). W tym roku do obecnego stuffu zakupie zarówno Mistral jak i Kilovke. Wybierając między tymi dwoma wyrzutniami także wybrałbym Mistrala. Cytuj
0 luk2583 11 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 Nie umiałem się zdecydować wiec kupiłem i kilovkę i mistrala ?? Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Bardzo dobra decyzja.Najlepiej tak zrobić jak nie możemy się zdecydować Cytuj
0 luk2583 11 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2017 Tak samo jak nie wiedziałem czy wziąść virusa czy hydrę to wziąłem i to i to a gratis revolta ?? Cytuj
Pytanie
luk2583 11
Pytanie do tych co mieli co lepiej wybrać ? Po filmikach wydaje mi się ze mistral wygrywa ? Mogę prosić was o zdanie na ten temat ?
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi