Skocz do zawartości

[Peter829] STUFF 2017/18

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Stuff był głównie brany z FajerwerkiMarket.pl Wyrzutnia Viserion i zapalniczka z PiroArt.pl Możdzierz Artillery Shell i W526B Motylek z ins-fireworks.pl

Wyrzutnie:

- JW06 Kasjopeja
- PXB2108 - X-TYPE
- TXB074 Viserion
- JW4053 ORINOKO
- FX10-01 - ELEGIA
- TXB271 - JOY WITH FIRE

Możdzierze:
- Festiwal Balls TM-3 12kul ( Gratis z FajerwerkiMarket.pl )
- R09012 Artillery Shell 12kul 1.5

Wulkany:
- FC1303 Colour
- TF3 Twin Peaks ( Gratis PiroArt.pl )

Rzymskie ognie:
- T6244 - RZYMSKIE OGNIE 55

Zabawka:
W526B Motylek

Zapalniczka:
Palnik gazowy MINI 1300C JET

Za wszystko wyszło ponad 350 zł

Fotka:
QQ3aMm4.png
FP3 i JC05 z zeszłego roku
Na zdjęciu nie ma zamówienia z INS bo było nie planowane.

Opublikowano

Drugi temat stworzyłeś,bo zdaje się,że już to widziałem?

Opublikowano

Drugi temat stworzyłeś,bo zdaje się,że już to widziałem?

Nowy bo w tamtym syfu się zrobiło trochę :D teraz wszystko ładnie w 1 poście

Opublikowano

Nowy bo w tamtym syfu się zrobiło trochę :D teraz wszystko ładnie w 1 poście

Spoko.Co do stuffu to efektowny,Uwielbiam takie stuffy,gdzie przeważają wyrzutnie,bo tylko one potrafią zrobić mega show dla siebie,rodziny,znajomych,sąsiadów,okolicy.Z głową dobrane wyrzutnie!

Opublikowano

Co ja tu widzę? Same konkrety :)

Super :)

Opublikowano

Spoko.Co do stuffu to efektowny,Uwielbiam takie stuffy,gdzie przeważają wyrzutnie,bo tylko one potrafią zrobić mega show dla siebie,rodziny,znajomych,sąsiadów,okolicy.Z głową dobrane wyrzutnie!

I tak chyba zostanie już co roku :D większość wyrzutnie i tyle bo ma być efekt a nie huk z ziemi :D

Opublikowano

8/10

+ za brak zbednego paździeżu

- same male kosti

- ani jednej 19sh 30mm serio....

Opublikowano

8/10

+ za brak zbednego paździeżu

- same male kosti

- ani jednej 19sh 30mm serio....

Chciałem mieć dużo kostek z ładnymi efektami i w miarę tanio dlatego tak wygląda dobór no i aby tych strzałów troszkę było :D

Opublikowano

Bardzo rozsądnie wydane pieniądze :)

Opublikowano

mi sie podoba :) zapraszam do mnie

Opublikowano

Coś mało ludzi komentuje :D

Opublikowano
Wyrzutnie:
- JW06 Kasjopeja - Nadal ładna jak w zeszłym sylwestrze :D Prawdopodobnie za rok też wezmę
- FX10-01 - ELEGIA - Dosyć ładna i efekty jeśli chodzi o rozbryzg podobne do kasjopeji no i fontanna niczego sobie :D
- JW4053 ORINOKO - Nie jest zła chociaż mogła by szybciej strzelać
- PXB2108 - X-TYPE - Dosyć ładnie strzelała
- TXB271 - JOY WITH FIRE - Też fajnie strzelała ale mi ją chyba rozerwało i strzelała z 2 stron
- TXB074 Viserion - Ta kostka zakonczyła u mnie strzelanie kostek i fajnie wypadła ale coś kilka strzałów tak w bok było zamiast w górę nie wiem czemu Prawdopodobnie za rok też wezmę
Wulkan:
FC1303 Colour - Szczerze mogę polecić :D efekt wysoki i ładny prawdopodobnie i za rok się pojawi w moim stuffie
- TF3 Twin Peaks ( Gratis PiroArt.pl ) - Nie jest zły efekt dosyć ładny ale niski go w sumie mogę polecić jak ktoś szuka coś bardziej do zabawy

Rzymskie ognie:
T6244 - RZYMSKIE OGNIE 55 - Tu w sumie nie ma za bardzo co ocenić typowe kolorowe kulki ale też spoko
Możdzierze:
- Festiwal Balls TM-3 12kul ( Gratis z FajerwerkiMarket.pl ) - Mimo że bałem się czy aby na pewno dobrze strzela ( 1 użytkownik miał z nim problemy ) to u mnie było wszystko dobrze no może poza niektórymi nieco za niskimi strzałami a efekty też nie były złe.
- R09012 Artillery Shell 12kul 1.5 - Miałem go na sylwestrze poprzednim i tak samo jak wtedy spisał się dobrze :D

Zabawka:
W526B Motylek - Wszystkie wypaliły i szczerze polecam jak ktoś szuka zabawki za grosze ( zdecydowanie bardziej się opłaca kupić to za 3 zł niż mały kamikadze jorge za jakieś 12 zł bo i tak efekt ten sam )
Petardy FP3 i JC05 wszystkie wystrzeliły bez problemu i tak zakończyła się u mnie przygoda z NWP bo tylko je z zeszłego roku miałem.
Opublikowano

U mnie moździerz Festiwal Balls TM-3 12kul walił dość nisko, niektóre efekty sięgały ziemi i tam się dopalały.

Opublikowano

U mnie moździerz Festiwal Balls TM-3 12kul walił dość nisko, niektóre efekty sięgały ziemi i tam się dopalały.

U mnie niektóre też w sumie ale o dziwo nie wszystkie.