Skocz do zawartości

Stuff na sylwka 2017/2018- OnlyFireworkd<333 :) :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, w tym roku późno, ale wstawiam ! :D Jak w poprzednich latach, stawiam na zabawę i to tym kierowałem się układając mój zestaw.

Jednak na północ musi u mnie coś być! :D Postawiłem na parę mniejszych kostek oraz Viseriona :D

Jak zwykle, za dużo tego nie ma, ale nie wybaczyłbym sobie, gdybym nie miał piro na sylwka !!!! :D

Koszt całkowity to ok. 550zł

Dojdzie jeszcze Styx od Jorge :)

Mam nadzieję,że się spodoba ! :)

Zapraszam do oceniania.

IMG_20171223_125039515da.jpg

Opublikowano

Stuff ewidentne postawiony pod petardy.Masz ich naprawdę mnóstwo,do tego rakiety i fajne wyrzutnie z jednym konkretem na czele.Cóż,ja osobiście te pieniądze inaczej bym zainwestował ;) .Troszkę więcej wyrzutni,mniej petard.Ogólnie zestaw dobry,ale mnie nie powala :)

Opublikowano

Będzie efektownie chodź wolałbym mniej petard zabrać ale jak kto woli :)

Opublikowano

Wiadomo, różnie ten hajs można zainwestować :D I choć nie raz myślałem, czy nie dokupić z jednej wyrzutni zamiast paru paczek petard,to i tak wolę zabawę pierdołami i hukowymi :D Ale dojdzie jeszcze Styx ! :D Nic wielkiego, ale rok temu ta kostka mnie oczarowała, muszę ją mieć i w tym roku :D

Podsyłam trochę lepsze foto na pierdóły i petardy :)

IMG_20171223_125132ba77e.jpg

Opublikowano

Fajny stuFF, styx również fajna kostka miałem nie raz jak na swój kaliber i mimo dwóch efektów duże te efekty..,propos krachmenów one są aż takie głośne ?.

Opublikowano

Fajny stuFF, styx również fajna kostka miałem nie raz jak na swój kaliber i mimo dwóch efektów duże te efekty..,propos krachmenów one są aż takie głośne ?.

Są bardzo mocne, rzucałem parę sztuk już i basowy konkretny huk :) Niedługo porównam je jeszcze z Fp3 nwp,Hammerami h3 i hammerami h2 :D