Naopak 0 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam, w tym roku zaopatruje się w marketach oraz możliwe że w sobotę podjadę do sklepu taniefajerwerki.pl. Carrefour: Wyrzutnie: HYDRA; VIRUS 54 Rakiety: APLAUZ Petardy: ADRENALINE Koszt: 140zł Zdjęcie: Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Jak na razie stuff z pier.... też myślę żeby jechać po hydre i virusa w rakietki aplauz też sie zaopatrzyłem zamówiłem na FM musze zprawdzić czy warte swojej ceny były ... Cytuj
Naopak 0 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Mała aktualizacja, zakupy w biedronce i lidlu. Koszt: 30zł Cytuj
Naopak 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 I ostatnie aktualizacja AUCHAN Koszt:50 zł Zdjęcie: Cytuj
michal11223 0 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Z zakupów z Auchan będziesz zadowolony. Wyrzutnia coś pięknego jak za te pieniądze a z zestawu rakietki tez są super za to petardy jedynie słabiutkie Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi