x0rysiu0x 3 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Trochę tego jest, będzie niezła zabawa, nawet trochę drobnicy jest . Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ile wydałeś na ten stuff ? ogólnie super efektownie i głośno Cytuj
maki99 0 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2017 Ile wydałeś na ten stuff ? ogólnie super efektownie i głośno Szczerze mówiąc, nie pamiętam. Wszystko kupiłem już w styczniu br., a paragon gdzieś przepadł. Cytuj
x0rysiu0x 3 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Maki99, zawsze możesz sprawdzić na mailu kwotę zamówienia , o ile nie usunąłeś, bądź logując się w sklepie.... o ile zakładałeś w nim konto . Ja tak sprawdziłem swoje zakupy z całego roku. Cytuj
Dżejkob 0 Opublikowano 28 Grudnia 2017 zawsze możesz sprawdzić na mailu kwotę zamówienia Po co Ci sprawdzać? Zresztą jak można nie wiedziec ile się płaci za zamówiony towar ;p Chyba zapomnieliście o tym że mógł zrobić zakupy osobiście w sklepie paragon przepadł=zapomniał ile wydał,zakupy robił w styczniu więc szmat czasu... nic dziwnego ze zapomniał. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi