Pioter 9 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Symbol : TXB396Nazwa : MistralEfekt :Złote komety rozjaśniają niebo dużymi srebrnymi, trzaskającymi palmami, które w finale nakładają się na siebieIlość strzałów : 25shCzas trwania efektu : ok. 40 sekundCena : 75-100złImporter : TriplexFilm : Miałem ją rok temu. Trzaska bardzo głośno, rzadko spotykany i sporej rozpiętości efekt. Warta zakupu wg mnie. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Ciężko mi to przyznać ale nie spełniła moich oczekiwań wręcz powiedziałbym że się zawiodłem, komety ładne lecz pociski wzbijają się zbyt wysoko ! zupełnie nie proporcjonalnie do eksplozji ! były to małe eksplozje fakt długo utrzymujące się ale to nie jak podaje importer czyli Duże trzaskające palmy jedynie co uratowało tą kostkę to finał nakładających się na siebie palm, wydaje mi się że gdyby obniżyć lot ładunków kosteczka byłaby piękna a tak.. to taki średniak. Cytuj
LudwiczekR 28 Opublikowano 17 Stycznia 2022 Ja miałem tą kostkę ostatniego Sylwestra i bardzo mi się spodobały efekty tych palm i nie tylko mi. I obecnie na nią poluję żeby mieć ją w zestawie na Sylwestra 2022/2023. PiroArt ma na stanie niby 9 sztuk dostępnych i mam tą wyrzutnię w koszyku już od dwóch tygodni. Niby mieli po inwentaryzacji uruchomić sprzedaż internetową od 15 stycznia czyli od soboty ale widać nadal inwentaryzują towar. A już minutę po północy zalogowałem się na konto w sklepie by złożyć zamówienie, a tu guzik aż do obecnej chwili Tak ciężko chcę nabyć te palmy, a u nikogo poza PiroArt ich nie widzę by były dostępne. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi