Tcep 0 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Siemka, Poszukuję zestawu do 200 zł co ucieszy oko moich siostrzeńców. Zamówienie musi być koniecznie z piroshop bo pojadę tam osobiście. Czy ktoś może mi złożyć coś ciekawego do tej kwoty? Pozdro. Cytuj
0 brydzio12346 3 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wszystko co dobre to pewnie sprzedane. Ja na twoim miejscu kupiłbym w marketach . W tym roku jest bogata oferta oraz w znośnych cenach Cytuj
0 Tcep 0 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wszystko co dobre to pewnie sprzedane. Ja na twoim miejscu kupiłbym w marketach . W tym roku jest bogata oferta oraz w znośnych cenach A czy mógłbyś mi coś w marketach polecić? Cytuj
0 brydzio12346 3 Opublikowano 29 Grudnia 2017 hydra oraz virus Carrefoura i za 100 zł w Lidlu lub w biedrze jakaś 100 Strzałówke . Cytuj
Pytanie
Tcep 0
Siemka,
Poszukuję zestawu do 200 zł co ucieszy oko moich siostrzeńców. Zamówienie musi być koniecznie z piroshop bo pojadę tam osobiście. Czy ktoś może mi złożyć coś ciekawego do tej kwoty?
Pozdro.
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi