CraVen 16 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Witam starszych jak i młodszych użytkowników tego forum. Przedstawiam Wam mój stuff jaki zakupiłem w tym roku na zdjęciu brakuje jeszcze emiterków tj. Matabrujas sztuk 60 https://zapodaj.net/5a39690b8425f.jpg.html Pozdrawiam. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Jeśli ktoś kupuje kilka tych samych kostek to na pewno będzie robił pokaz .Bardzo ładny stuff,same zalety,pięknego efektu nie zabraknie. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Witam weterana Ładny stuffik, będzie Pan zadowolony z Viseriona robi robote. Kostki z PM powinny zrobić robotę, nagraj je jak możesz bo jestem ciekawy czy ich nie pogorszyli Cytuj
CraVen 16 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2017 Wielkie dzięki panowie... jutro dojdzie jeszcze coś pewnie rakiety jak i kostki P.S Ponczo nie ma problemu ponagrywam. W kontakcie. :xmas_smile: Cytuj
przemo312132 14 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Kostki najlepsze chyba w danym przedziale cenowym=efekt, udanego pokazu i pogody życzę ;] Cytuj
kubakuba08 0 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Ładny stuffik,sporo kostek,zapraszam do mojego tematu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi