endriu123457 56 Opublikowano 30 Grudnia 2017 W dniu 29.12.2017 o 5 rano wyruszyłem w drogę do Bydgoszczy a po drodzę zabierałem Patryka (Pumex) z Lublina abyśmy razem pojechali do Krystiana (KrychFire). W sumie w jedną stronę zrobiłem 923km. Bielsko-Lublin-Bydgoszcz. Mamy ogromną ilość pirotechniki co jest widoczne na zdjęciu poniżej ... Cytuj
abuk 30 Opublikowano 30 Grudnia 2017 No i ciekawe gdzie wy to będziecie strzelać Z balkonu!!!!! Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Na dworze..... Graty Pany wspolnymi siłami ale macie epicki stuff Przydał by się epicki A Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 30 Grudnia 2017 No to stempelek: A tak swoją drogą, no ładnie ładnie. Teraz wsiadacie ponownie w samochód i całą trójką jedziecie do Łodzi. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Grudnia 2017 No panowie pokażecie klasę okolica jest wasza nikt was nie przebije (chyba) zazdroszczę, szkoda że tak daleko mam do was. Życzę wam udanego i bezpiecznego strzelania ! Cytuj
sQbaniec 10 Opublikowano 30 Grudnia 2017 No jak widać można wspólnymi siłami nagromadzić konkretną ilość piro. Gratulacje Cytuj
Pioter 9 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Oczywiście robicie mega pokaz? Czy osobno odpalacie? : xFajnie, że się dobraliście razem w ekipę ale tej muzy w tle to nie mógłbym znieść dłużej niż przez 30 minut Nie moje klimaty. Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Oczywiście robicie mega pokaz? Czy osobno odpalacie? : x Fajnie, że się dobraliście razem w ekipę ale tej muzy w tle to nie mógłbym znieść dłużej niż przez 30 minut Nie moje klimaty. Muzyka przypadkowa akurat jest heheh... Serdeczne podziękowania dla firmy Piroart.pl za wsparcie w postaci pirotechniki... Dziękujemy bardzo. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2017 Oczywiście robicie mega pokaz? Czy osobno odpalacie? : x Fajnie, że się dobraliście razem w ekipę ale tej muzy w tle to nie mógłbym znieść dłużej niż przez 30 minut Nie moje klimaty. Strzelamy pojedyńczo dużo mamy zapalniczek żarowych heheh Cytuj
Merik 1 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Życzyłbym Wam dobrej zabawy ale przy tej ilości piro to chyba oczywiste:D. Życzę Wam więc dobrej pogody i bezpiecznego strzelania! Cytuj
Poki 17 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Jak długo jechałeś?! Uznanie za zapartość w pokonywaniu trasy. Cytuj
endriu123457 56 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2018 Do lublina 6h i z.lublina do bydgoszczy cos kolo 6h 30min Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi