roberto5455 0 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Na wstępie witam wszystkich, a w szczególności starą gwardie która jakimś cudem mnie pamięta. Troszkę mnie tu nie było. Z racji iż nie wypalily w ostatniej chwili moje Plany na sylwestra zdecydowałem się zakupić troszkę piro na osłodę. Wybór niestety miałem już niewielki bo zakupy robiłem dosłownie 2h temu i wyszło mi takie coś. http://www.imagebam.com/image/c7b7d0703646773 Cytuj
mantis 433 Opublikowano 31 Grudnia 2017 Wszystko co największe z marketów. Po konkretach. Przynajmniej nie wstaniesz na kacu. Cytuj
roberto5455 0 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 Za stary już jestem na pierdoly xD Na szybko powiem tyle, kilovka i termopile robią robotę, szczególnie jeśli uwzględni się promocje w biedrze. Rakiety z Tesco troszkę słabe jak na 80zł, największe efekty co mnie troszkę zdziwiło miała wyrzutnia z Brico funky soul. 33,5zł za 16sh 29mm to całkiem niezły deal Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi