Krzychu93 5 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Symbol: PXB3614 Nazwa: Virus54 Kaliber: 25mm Strzały: 54 Film: Polecam każdemu na żywo zwala z nóg jak na 25mm Cytuj
michal11223 0 Opublikowano 1 Stycznia 2018 Potwierdzam! Wyrzutnia bardzo duże wrażenie zrobiła na oglądających. Cytuj
Zizi 0 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Również polecam jak sobie przypomnę te końcowe strzały serią na finał to ciarki mam Cytuj
boooon 2 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Naprawdę dobra wyrzutnia. Kupiłem dwie sztuki przed ostatnim sylwestrem, jedną odpaliłem a drugą zostawiłem na następnego sylwestra:) Efekty bardzo ładne a finał piorunujący. Jak na kaliber 25mm to robi WOW. Szczerze polecam. Cytuj
Homer 9 Opublikowano 16 Września 2019 2 razy miałem i bardzo dobra kostka zwłaszcza zmiana prędkości w końcówce zrobiła wielki efekt - puszczana sama. 10/10 jeśli brać pod uwagę cenę w kerfurze. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi