damian7878 98 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Symbol:JW63 Nazwa:New Generation 16 Ilość strzałów: 19 Czas:ok 30sek. Efekt:Złota migocząca wierzba Według mojej subiektywnej oceny najlepsza 19stka od Jorga,chyba nawet nie tylko od jorge .Niezwykle jakościowa wyrzutnia.Wywołała okrzyki w śród ludzi ją podziwiających.Kapitalne i ogromne efekty.Gorąco polecam!!!!! Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Z którego roku produkcji ona była? Może miałeś jakaś starą sztukę i tak ładnie strzelała? (tak niestety jestem uprzedzony do Jorge) Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2018 Z którego roku produkcji ona była? Może miałeś jakaś starą sztukę i tak ładnie strzelała? (tak niestety jestem uprzedzony do Jorge) 2013.Zmień nastawienie do tego producenta,bo to tylko wytwórnia z góry narzucona. Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 3 Stycznia 2018 2013.Zmień nastawienie do tego producenta,bo to tylko wytwórnia z góry narzucona. A no właśnie 2013 ;( Nie ma pewności jakie są nówki. Cytuj
Cybertronek 0 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Miałem ją kiedyś no i niestety jakoś w połowie się wywróciła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi