damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2018 Symbol:P7541 Nazwa:Bogota Ilość strzałów: 36 Czas:ok 30sek. Kostka przypomina o tym,że Kometa też jest przykładnym producentem.Bardzo dużo osób o tym ostatnio zapomniała.Zrobiła na mnie ogromne wrażenie.Wyrzutnia strzela w układzie prostym normalnym oraz seryjnym.Właśnie min. pod tym względem jest niecodzienna.Szczególnie pragnę zwrócić uwagę na strzelanie układem seryjnym i efekt czerwonych mieniających się wierzb,bo efekty uginają nogi z wrażenia.Dla mnie to klasowa wyrzutnia.Ogromnie się ciesze,że ją zakupiłem.Polecam serdecznie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2018 Film: https://youtu.be/Lqg8pkvZBwI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz 42 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zgodzę się, Bogota jest piękna. Mój kijowy filmik sprzed 3 lat, ale widzę po Twoim, że wyrzutnia wciąż trzyma świetny poziom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi