Crazy monster 100 2 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Czy warto kupić wyrzutnie 50 strzałową? Bo mam strach,że nie wypali cała. Mam taki strach ,bo największą wyrzutnie jaką odpalałem miała 25 strzałów. Wolę się spytać niż potem żałować ,że 75 zł pójdzie w błoto. Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nie kupuj bo ci 25 strzałów odpali a resztę będziesz musiał zanurzyć w wodzie i wywalić Cytuj
0 ponczo12496 23 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Czy warto kupić wyrzutnie 50 strzałową? Bo mam strach,że nie wypali cała. Mam taki strach ,bo największą wyrzutnie jaką odpalałem miała 25 strzałów. Wolę się spytać niż potem żałować ,że 75 zł pójdzie w błoto. Kupuj śmiało Cytuj
0 Mouthes 7 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Kupuj śmiało! Po to są by wystrzeliły całe ;D odpaliłem wiele wyrzutni i jeszcze o dziwo żadna "spora" mnie nie zawiodła Jedynie raz zdarzyło się że mały macrocosmos rozerwało ale to nic Kupuj śmiało odpali masz moje słowo ;D Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Przyznam się,że trochę mnie rozbawiłeś pytaniem crazy monster Cytuj
0 Crazy monster 100 2 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2018 Przyznam się,że trochę mnie rozbawiłeś pytaniem crazy monster Wiem.Śmiesznie brzmi. Cytuj
0 x0rysiu0x 3 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Kto pyta nie błądzi, wadliwe kostki nie zdarzają się często, dodatkowo część wyrzutni ma lonty zapasowe, więc w razie czego można odpalić drugi lont. Mi osobiście tylko raz zdarzyła się wadliwa kostka, którą rozerwało po 3 strzale i zrobiła mały dym dookoła . Wtedy też zrozumiałem, dlaczego trzeba stać daleko od wyrzutni . Cytuj
Pytanie
Crazy monster 100 2
Czy warto kupić wyrzutnie 50 strzałową?
Bo mam strach,że nie wypali cała.
Mam taki strach ,bo największą wyrzutnie jaką odpalałem miała 25 strzałów.
Wolę się spytać niż potem żałować ,że 75 zł pójdzie w błoto.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi