Moplik 998 0 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Witam mam dwa pytania Pierwsze czy w osinowie sprzedadzą szelki na dowód? Drugie co trzeba zrobić aby mieć papiery pirotechnika? Pozdrawiam ? Cytuj
0 Mouthes 7 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Szelek już nie kupisz bo nie posiadają CE niestety, tak samo jak moździerze poszły w zapomnienie ;c Cytuj
0 x0rysiu0x 3 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Jak dobrze poszperasz w internecie to znajdziesz jeszcze moździerze, ja niedawno widziałem do kupienia moździerze hukowe TXB721 i Festival Balls. Co do osinowa to nie wiem, co tam mają, ale odradzałbym ci robić tam zakupy, bo z tego co wiem część tej pirotechniki wymaga zezwolenia, a jak cię dorwą z taką bez zezwolenia to będziesz miał pozamiatane na całe życie . Nie wspominając już o cenach z kosmosu. Na papiery pirotechnika z tego co mi wiadomo musisz przejść odpowiednie szkolenia które sporo kosztują i posiadać działalność w tej dziedzinie ( poprawcie mnie, jak coś źle napisałem ). Cytuj
0 Krystian 2 0 Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam. Szelki mają CE nawet te "4" i większe ale są jako produkt profesjonalny a więc bez zezwolenia nie sprzedadzą w sklepie a w Osinowie pewnie tak. Pozdro. Cytuj
Pytanie
Moplik 998 0
Witam mam dwa pytania
Pierwsze czy w osinowie sprzedadzą szelki na dowód?
Drugie co trzeba zrobić aby mieć papiery pirotechnika?
Pozdrawiam ?
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi