Skocz do zawartości

[k4n4li4] jak zawsze skromnie 2018/2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Odpalałem wczoraj z Abukiem i KamilemTM Brocade Crown i Blue peony. Niestety blue straszna padaka, a co do brokatu może być jak na 2" pózniej wrzuce film ;)

• Like 2
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mega bogaty stuff bardzo różnorodny.. tylko jak widzę te kostki od Jorge to mnie szlak trafia efekt będzie ale ogólnie jest ok ;) czekam na więcej. :D

Opublikowano

Aż tak źle z Jorge?? ?

Jeszcze będzie więcej wszystkiego, mam nadzieję ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Małe zamówienie z fajerwerkimarket, dzięki za gratis.
124pln

Sorry za jakość zdjęcia ale telefon mi się rozwalił a nowy przyjdzie po świętach

c2GrWXG.jpg

• Like 1
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Fajerwerkimarket.pl

Koszt 93zł (rabat 100zł)

Dorzucili jeszcze świeczki świąteczne, jaram się jak janusz.

mV5o0Jg.jpg

Opublikowano

Tyle zrabacić. Napisz w temacie "Rekordowo drogie fajerwerki" dlaczego jedni mają pod górkę, drudzy nie xD

Opublikowano
3 minuty temu, mantis napisał:

Tyle zrabacić. Napisz w temacie "Rekordowo drogie fajerwerki" dlaczego jedni mają pod górkę, drudzy nie xD

"Młody mistrz januszowania opowiada jak taniej kupić fajerwerki" już w krótce na TVP

Opublikowano

Podaj zdjęcie wszystkiego, a nie tak ciupciesz po kawałku :D

Opublikowano

No proszę... explodery fajne kostki + ta paczka wcześniejsza z astralem.. zaczyna to wyglądać zajebiaszczo ! 

Opublikowano
8 minut temu, Sevento napisał:

Podaj zdjęcie wszystkiego, a nie tak ciupciesz po kawałku :D

Zachomikowane wszystko, w grudniu rozpakuję :) Może jeszcze coś dojdzie :)

8 minut temu, endriu123457 napisał:

No proszę... explodery fajne kostki + ta paczka wcześniejsza z astralem.. zaczyna to wyglądać zajebiaszczo ! 

Dzięki, trzeba trochę podgonić peleton forumowy :) 

Opublikowano

Jak zdobyles taki rabat Panie kolego??Po kilku latach przerwy tropic znowu wraca na salony...W duzej liczbie stuffow jest?.Wartosc stuffu powiekszona.Co planujesz jeszcze kupic??

Opublikowano

w konkursie :)

coś do zabawy,  rakiety,  wulkany itp

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mała wygrana z fajerwerki shop,  mimo,  że poprzedniej jeszcze nie otrzymałem P81129-153623.thumb.jpg.d14669107a39910ac353c43957252db0.jpg

Opublikowano

Tak patrzę.. i widzę same rarytaski :D jesteś kolejnym który ma bardzo ciekawe kostki z serii Exploder mam nadzieje że będzie hit ;) a co do paczki z FS to całkiem zacna mocne petardy Gorille to już zabytek jak je..ie to ino roz. :P 

• Like 1
Opublikowano

Gorila to chcialbym sam mieć??...Dobrze walą?

Opublikowano

Akurat na psy somsiada :)

Opublikowano

Pirofan.com.pl 90zł

Fontanna jest masywna,  można iść na demonstrację i komuś w łeb dać 

P81130-164818.thumb.jpg.438f53df4ffecee823f8e4ca971ca511.jpg

Opublikowano

Temu sąsiadowi???.Co to za fontanny??

Opublikowano

Lepiej dla somsiada by nie narzekał na moje strzelanie :P Te fontanny to drugi hit sezonu po rakietach alcor. Wszystkie cztery dobrze dają ale najlepsza jest tItanium sunflowers, robi siekierę na 8 metrów 

Opublikowano

Miałem mieć takie fontanny tubowe tyle, że "Fountain + Mine" od Klaska. Są na piropolska.pl.

Właśnie obejrzałem video na YouTube i dodaję Titanium Sunflowers do planów na następny rok.

Opublikowano

Te miny 75mm są kozackie i jak ktoś pierwszyraz odpala to można się zdziwić mocno

Opublikowano

Tak to obecnie się prezentuje 

W kartonach są petardy i pirobajery ale nie wyciągałem P81204-182335.thumb.jpg.5974fc681520dd204988becee3971024.jpg

• Like 1
  • Thanks 1
Opublikowano

Niesamowicie okazale.Piekna wieża??.Z najlepszego materiału wykonana??

• Like 1