KrychFire 109 Opublikowano 11 Stycznia 2018 No, No początek roku, a ty już z takim zamówieniem co do PX-PRO9 chyba miażdzy w tej chwili samuma ;D 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Jestem pod wrażeniem!Genialne wyrzutnie w takich ilościach.Crater i Px-pro 9 na ten moment jedne z najlepszych wyrzutni biorąc pod uwagę absencję setek 1,2.Pewnie 80% forumowiczów takich stuffów 31 grudnia 2018 roku nie będzie miała. Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Panie Jakubie najlepsze z tego wszystkiego to są piszczki hermes! Pewnie na finał Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2018 Panie Jakubie najlepsze z tego wszystkiego to są piszczki hermes! Pewnie na finał Panie Kamilu faktycznie od razu odgadłeś moje zamiary Na finał planuję zrobić mascletę z piszczków przeplatanych kulkami cracklingowymi Cieszę się, że początek przypadł do gustu. W tym roku planuję skompletować stuff porównywalny wielkością do tych sprzed kilku lat jeżeli tylko fundusze na to pozwolą. Cytuj
hl1030 10 Opublikowano 12 Stycznia 2018 Brokat z niebieskim, tytanik tak więc już na początku stuffik zapowiada się przyjemnie Cytuj
x0rysiu0x 3 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Pewnie 80% forumowiczów takich stuffów 31 grudnia 2018 roku nie będzie miała. W pełni się zgadzam, ja o takim stuffie mogę na razie pomarzyć . Jednak mimo ograniczeń finansowych wielu z nas stara się jak najlepiej zagospodarować pieniądze przeznaczone na pirotechnikę najlepiej jak potrafi i według własnych upodobań . I zapewne nie jeden z nas wydaje więcej, niż zakładał . Początek zakupów z przytupem . Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 21 Stycznia 2018 Wow! na początku roku i już taki stuff szacun za wydane pieniądze i wybór dobrych wyrzutni Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 14 Września 2018 Witam po dłuższej przerwie. Sporo się pozmieniało. Z pierwszego zdjęcia został mi tylko Samum, resztę sprzedałem lub wypaliłem w ciągu roku. Nie mam pojęcia jak to dalej będzie wyglądać, póki co trafiła się okazja na szeleczki 2" od Tripla w dobrej cenie więc czym prędzej dokonałem zakupu 20 sztuk. Efekty: - blue peony - red wave - green wave - half red half silver peony Uprzedzam pytania co do kulek - wykupiłem wszystko co było, więcej nie ma i nie będzie niestety 2 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 14 Września 2018 Szeleczki najlepsze w swojej klasie wielka pionteczka ! 1 1 Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 27 Września 2018 Szeleczki eleganckie było warto szkoda tylko że z tego wszystkiego został sam Samum ale wierzę że niebawem dojdzie jeszcze większy arsenał. 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 14 Października 2018 Mmm 2" tripla są piękne tak jak Kamil liczę na to, że dojdzie jeszcze sporo dobrego sprzętu :DD 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 24 Listopada 2018 Kurcze abuk daj troszkę tych szelek.Jeszcze rok czy dwa temu tyle osob je mialo...Co te przepisy robią Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 24 Listopada 2018 Wyrzutnie 5+ Podsumowanie: piorunujące wrażenie! Kupiłeś te same wyrzutnie, co ja (Brocade Crown, Samum i Titanum Blitz). Orion raczej taki sobie. Za krótki, choć różnorodny. Czekam na więcej zdjęć Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 24 Listopada 2018 Pełna klasa, wspaniałe zakupy, produkty najlepsze a przynajmniej jedne z najlepszych w swojej klasie, do tego obiekt pożądania i westchnień czyli szelki... Trudno żeby było lepiej Super! Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2018 Czas najwyższy odkopać mój temat. Sporo pirotechnicznych perturbacji miało miejsce w tegorocznym stuffie. To co widać na zdjęciach nie jest całością moich zakupów. Nie pokażę Wam niestety wszystkiego, ponieważ pewien jegomość z tego forum o nicku mpiwowski przygarnął mnie do swego przedsięwzięcia zwanego tudzież pokazem i zajumał do siebie kostki przeznaczone pod owy pokaz Wyrzutnie, które mam w domu posłużą do zabawy przed sylwestrem jak i w samego sylwestra do godziny 0. Większość petard, moździerze i stroby kupiłem z myślą o małych projektach. Tradycyjnie planuję jeszcze rundkę po marketach, lecz nie będą to raczej duże zakupy. Dość gadania - czas na foty 2 Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Co jak co, ale sporo się dorzuciłeś. Mam nadzieję, że wszystko wypali i będzie epicko. 1 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 24 Grudnia 2018 No jak to wszystko do zabawy przed północą to ja nie mam pytań no może gdzie ci tego psa w gratisie dołożyli Cytuj
capodanno 37 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Jeden z najlepszych stuffów Bogata mieszanka pirotechniki każdego rodzaju, wyrzutnie na najwyższym poziomie, wszystko dobrane z bardzo dobrym zamysłem kompozycyjnym i w pokaźnej ilości, a przy tym nie ma masówki w stylu pana M (nie mam na myśli Mpiego) Bardzo mi się podoba, życzę udanego Sylwestra 2 Cytuj
abuk 30 Autor Opublikowano 24 Grudnia 2018 55 minut temu, k4n4li4 napisał: No jak to wszystko do zabawy przed północą to ja nie mam pytań no może gdzie ci tego psa w gratisie dołożyli Przy zamówieniu na Fajerwerki Lider ktoś się pomylił i zamiast "Pooping Dog'a" wrzucił do paczki takiego kundelka Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 24 Grudnia 2018 Ogromna ilość petard pokaże kto rządzi na osiedlu, a finałem zakończysz całodniową głośną zabawę tak jak trzeba Stuff na medal Ps. Wesołych Świąt 1 Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 25 Grudnia 2018 O widzę Abuk tak samo zainwestował w saluciki tripla :DD 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi