Bartosz 43 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Okazja - 26 finał WOŚPMiejsce - PKiN, pl.Defilad w WarszawieWykonawca - Grupa PSO Film - Dawno w tym dziale nic nie wstawiałem i Goldregen zdążył w tym czasie zmienić się w Grupę PSO, ale jakość ich pokazów pozostała bez zmian. Wciąż perfekcyjne sekwencje singli, bardzo aktywny i zgrany z górą dół pokazu, mnóstwo wachlarzy, wyrzutni i min. Efekty raczej dość popularne i typowe dla tej firmy, ale nie zabrakło np. pirotechnicznych serc, czy pięknych i wielkich sunflowerów z czerwoną peonią. Finał typowy, bardzo złoty, z potężnymi tytanami, ale jednak czegoś mi w nim brakowało. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 15 Stycznia 2018 Ciekawe ile za taki pokaz, może bym sobie na urodziny zamówił Cytuj
wapster 0 Opublikowano 16 Stycznia 2018 PSO jak zawsze pięknie na PKIN. Efekty jak i zgranie z muzyka super. Tylko zastanawia mnie to odliczanie Cytuj
zk1959 60 Opublikowano 16 Stycznia 2018 Odliczanie się niestety posypało. Ktoś nie wytrzymał nerwowo i za wcześnie wypuścił animacje do odliczania na telebimy. Zaskoczyło to wszystkich. Nas także Próbowaliśmy nadrobić kilkanaście sekund zwłoki, ale bardzo trudno było nam się zgrać z animacją i odliczającą publiką. Pokaz i muzyka poszły już synchronicznie bo z naszych komputerów. Pozdrawiam Wszystkich forumowiczów w Nowym Roku 2018. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi