KingsOfPyroYT 0 Opublikowano 1 Lutego 2018 Wiatam jestem nowy na tym forum chciałbym zaprosić was na mój kanał gdzie znajdzie się głównie pirotechnika linki do filmów : - A Nazwa Kanału KingsOfPyro - - Mam nadzieję ze docenicie pracę ekipy KingOfPyro Możecie zostawić komentarz pod filmem czy coś mamy zmienić czy też bądź nie Pozdrawiamy z całą ekipą KingsOfPyro Jak ktoś by chciał się skontaktować to linki do grupki na fb pod filmami są Zapraszamy Cytuj
mantis 433 Opublikowano 2 Lutego 2018 Jak na początki kanału to jest dobrze. Nawet bardzo dobrze. Ciekawa i zachęcająca wejściówka w klimatach Machonego i muzyczki puszczanej pod koniec rundy w Counter Strike'u. Odpalanie idzie całkiem dynamicznie, bez zbędnych przerw, tu duży plus (pierwsze video). Jedyne co bym zmienił - tutaj komentarz tyczy się drugiego video - trzymałbym się dokładnych nazw fajerwerków jakie podajesz w lewym dolnym rogu. Najlepiej podać symbol + nazwę artykułu + importera w nawiasie. Gdybyś napisał PXP207 HOT (Piromax), widz wiedziałbym czym strzelasz. W przypadku, gdy napisałeś "cukierek", to nikt nie wie o jaki dokładnie cukierek chodzi, a petard w kształcie cukierka jest wiele. Co do filmików ze stuffu z Sylwestra (trzecie video). Rozumiem, że prowadzisz kanał YouTube, stąd też forma jest video. W przypadku wstawiania stuffu tutaj na forum zdecydowanie wolimy jedno dobre i ostre zdjęcie w wysokiej rozdzielczości. Wtedy każdy widzi wszystko za jednym spojrzeniem nie tracąc czasu. Na razie nie oczekuj zbyt wielkiego przypływu fanów z forum, bo jest dopiero luty. Jeśli idziesz na grzyby i zamiast sięgnąć ręką po grzyba, wkładasz rękę w śnieżną zaspę, to jest to tylko znak, że jeszcze nie sezon ; ) Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi