mantis 433 Opublikowano 29 Listopada 2018 Pyro Moravia aka w powietrzu granda. Będziesz kilka na raz odpalał tych wyrzutni, które powtarzają Ci się w stuffie? Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 4 godziny temu, mantis napisał: Pyro Moravia aka w powietrzu granda. Będziesz kilka na raz odpalał tych wyrzutni, które powtarzają Ci się w stuffie? Nie,wszystko będę odpalał pojedyńczo...Właściwie powtarza się tylko magma...Ale coraz częściej Ci powiem myśle by połączyć.Odkładam tak co rok a lata lecą.Może za rok się skusze. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 29 Listopada 2018 Postawiłeś na PM w mojej ocenie to dobry pomysł wszystkie kostki 16sh robią dobrą robotę jak za te pieniądze nic lepszego nie dostaniesz poszłeś Damianie widzę trochę na kompromis masz sporo kostek i bardzo efektownych oby tylko Dragony cię nie zawiodły. ! Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 Oto już prawdopodobnie ostatnia paczka 2018.Całość wstawię za kilka dni Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Listopada 2018 Crater miazga, inne wyrzutnie też dobre. Chyba też jakieś wulkany sądząc po kształcie Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2018 Nadszedł czas na pokazanie całości zgromadzonej przeze mnie pirotechniki na Sylwestra 2018.Dla mnie wiecznie mało☺.Chciałbym mieć więcej ale niestety aktualny budżet na to nie pozwala.Zapraszam to dyskusji,komentarzy☺. Cytuj
piromen29 7 Opublikowano 25 Grudnia 2018 łooo Panie strzelania i strzelania zdominujesz całą okolicę Apetyt rośnie w miarę jedzenia a jak nadejdzie godzina 0 i odpalisz to nie obejrzysz się a będzie koniec a sprzątnąć trzeba Tak czy inaczej każdy ma jakieś hobby i tradycje więc wnioskuję że to i takie Twoje zainteresowanie. 1 Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Same kozak kostki, bez zbędnego gruzu, coś czuję że to będzie genialny sylwester w Twoim wykonaniu 1 Cytuj
damian7878 98 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2018 Dziękuję wszystkim za komentarze i pogawędki w temacie.Szczęśliwego Nowego Roku Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi