Jarek 4 Opublikowano 18 Lutego 2018 Cześć, chcę przedstawić Wam mój Stuff 2018/2019: 1. Jorge JW4081 X-RAY 2. Triplex TXB214 Taurus 3. Piromax PXB2212 Prime 4. Piromax PXB3503 PRO FIRE ORANGE 5. Piromax PXB3905 Kewlar 6. Piromax PX-PRO 12 Assorted 91. Jest to mój pierwszy większy Stuff, jak go oceniacie? To jest kolejność, w jakiej chciałbym odpalać wyrzutnie. Chętnie rozważę inne propozycje Nigdzie nie ma opinii o PX-PRO 12. Odpalił ktoś tą wyrzutnię? Co o niej myślicie? Mnie bardzo spodobał się układ 3 efektów, w tym moje ulubione gwiżdżące komety i crackling. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Lutego 2018 Wrzuć zdjęcie stuffu. Mile widziane też gdzie kupowałeś i za ile. Nie mam pojęcia o pro 12 ale pewnie jak większość wyrobów piromaxa na filmie prezentuje się dobrze a w rzeczywistości no cóż. Cytuj
Jarek 4 Autor Opublikowano 18 Lutego 2018 Kupiłem w dwóch sklepach internetowych. Po uwzględnieniu rabatów, zapłaciłem za wszystko 420 zł, w tym Piromax PXB2212 Prime jako gratis Muszą być zdjęcia? Mam wszystko ładnie zapakowane w piwnicy Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 18 Lutego 2018 No nie wiem, tutaj panuje zasada, że jak nie ma zdjęcia to nie ma stuffu. Nie chce ci się wyjmować z kartonów to nie wyjmuj, zrób zdjęcie poglądowe. Cytuj
Jarek 4 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 Cześć! Chcę zaprezentować Wam zdjęcie stuffu, o którym napisałem poprzednio. Jak go oceniacie? Cytuj
Jarek 4 Autor Opublikowano 5 Marca 2018 To jest pierwszy większy Stuff- w poprzednich latach wydawałem do 100 zł Myślę jeszcze o jednej wyrzutni typowo finałowej. Moglibyście polecić jakąś do 100 zł oprócz final cake Triplexa? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 5 Marca 2018 Małymi kroczkami do przodu. Poczekaj na promocje, teraz będzie na zestawydso to może coś ci się wybierze a jak nie to w czarny piątek dopiero. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 5 Marca 2018 X-Ray? Tego nie widziałem. Jorge rzadko wypuszcza nowości z małych kostek. Około 17 PLN to niedużo nawet jak za wyrzutnię komet. Fajnie, że eksperymentujesz decydując się na PX-PRO 12, chociaż nikt jej tutaj wcześniej nie miał. Ktoś musi przecierać nowe szlaki. Patrząc po ostatnich zakupach forumowiczów. Rok 2018 rokiem Piromaxa. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 5 Marca 2018 Rok piromaxa bo wszystko wykupili i został tylko piromax na przecenach lol Cytuj
Jarek 4 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 Cześć wszystkim ponownie, poniżej wrzucam zdjęcie ostatecznego stuffu- doszły dwie wyrzutnie, rakiety i petardy: Jak oceniacie całość? Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Ogólnie dobrze. Są wyrzutnie na północ i coś do zabawy. 1 Cytuj
Ssak 13 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Bardzo fajnie poszedłeś w konkretne wyrzutnie i rakiety bez zbędnych pierdołów (gruzu).Moja ocena 8+/10 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 29 Grudnia 2018 Rewelacja!!!.Genialne wyrzutnie.Wszystkie 3 konkrety najwyżej jakości...Kewlar jedna z lepszych wyrzutni na polskim rynku.Ta 12tka rowniez super...Kątowka też chwalona .Małe kosteczki też pokaza fajny efekt...Rakiety bomba jednym slowem.Podoba mi sie ten stuff 1 Cytuj
Jarek 4 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2018 Jestem bardzo ciekawy rakietki bez kijka czyli Scream Rocket 4- jedna ma 50g NEC. Na filmiku prezentuje się bardzo dobrze, z długim ogonem, głośnym piskiem i hukiem Rakiety i ACAB pójdą przed północą, reszta wyrzutni o północy, na końcu Kewlar Udanego strzelania wszystkim! 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi