Crazy monster 100 2 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Siemano w tym poście chcę wam pokazać moją 1 część stuffu.Będzie kilka części.Na razie przedstawiam wam pozostałości z sylwka 2017/2018r i wygraną z pyroshop24. Jeszcze chciałbym przedstawić wam moje plany na ten rok: W tym roku nie kupuję artykuły różne.Co do petard to może zakupie Scream 5s.Zakupię w tym roku dużo fontann,wyrzutni(około 8/7) i dużo rakiet.Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 ;Dużo zabawy, czekamy na konkrety 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil911 118 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2018 A tam konkrety i konkrety.. nie zawsze muszą być grunt aby była zabawa i aby coś sobie Pyknąć. mi się podoba czekam na więcej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Dnia 24.02.2018 o 21:46, Crazy monster 100 napisał: W tym roku nie kupuję artykuły różne.Co do petard to może zakupie Scream 5s.Zakupię w tym roku dużo fontann,wyrzutni(około 8/7) i dużo rakiet.Do zobaczenia. Scream'y 5s miałem i wyjątkowo polecam. Do tego Signalos 2.0 urządzenia błyskowe. Ostatnio wyszły nawet Scream 10s, tylko 17.50 PLN za jedną petardę to lekka przeginka. Na YouTube jest video jak gość odpala 10s. Nie wyglądało to jednak na 10 sekund gwizdu. Typhoon Salute to pewnie jakiś hukowy single shot. Zawsze zbierało mnie na to, żeby zrobić sobie Sylwek tematyczny z samymi single shotami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Tak, Typhon Salute to jest single shot hukowy.Akurat ja mam taki efekt:pocisk wylatuje z tuby z złotym wirem ,następnie następuje efekt titanium salute. A co do sylwka z samymi single shotami jest to bardzo fajny pomysł. Teraz mam dylemat co wybrać:Czy petardy scream 5s czy paczkę rakiet thunder rocket od jorge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mroczny 163 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Screamy 5s także bardzo polecam, ale jak masz do wyboru rakiety Thunder JR101 lub Screamy 5s to chyba brałbym rakiety... więcej zabawy Chociaż Screamy 5s też potrafią latać XDDDD ale z tym to lepiej ostrożnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Siemano! We wtorek przyjechała do mnie paczka od Piropolska.pl.Za paczkę zapłaciłem 118,50 zł.W gratisie dostałem petardy Middle dynamit od sp.Dorzucam wam zdjęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Jest coś do zabawy, czekamy na jakieś konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Przed chwilą, k4n4li4 napisał: Jest coś do zabawy, czekamy na jakieś konkrety Konkrety to dopiero będą w Maju/Czerwcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantis 417 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Daję plusika za rakietę na podstawce. Machony kiedyś coś podobnego zrecenzował. Co to za jakieś czarodzieje: circoblitze, czy fontanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Dnia 24.03.2018 o 22:50, k4n4li4 napisał: Dnia 25.03.2018 o 04:40, mantis napisał: Daję plusika za rakietę na podstawce. Machony kiedyś coś podobnego zrecenzował. Co to za jakieś czarodzieje: circoblitze, czy fontanny? Te czarodzieje to są fontanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2018 Do mojego stuffu dojdzie jeszcze kilka produktów z marketów.Będę polował na takie sklepy jak : Lidl,Dino i Biedronka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Zabawy pod dostakiem będzie.Dokup jeszcze pare kostek i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k4n4li4 276 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 21 godzin temu, Crazy monster 100 napisał: Do mojego stuffu dojdzie jeszcze kilka produktów z marketów.Będę polował na takie sklepy jak : Lidl,Dino i Biedronka. W takim razie uważaj, żeby ci janusze nie wykupili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Przed chwilą, k4n4li4 napisał: W takim razie uważaj, żeby ci janusze nie wykupili No jak tylko piro się pojawi to kupuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mouthes 7 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 Widzę że jak na razie stawiasz na zabawę! I bardzo dobrze, czekam na konkrety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2018 Siemanko. Już mam plany co kupię w Lidlu: -wyrzutnia Magic za 19.99 zł, -wyrzutnia Apollo 14 za 29,99 zł, -rzymski ogień 9,99 zł. +brat dokupi jeszcze rakiety Diabollo za 29,99zł. Myślę ,że te plany wykorzystam w 99,99 procentach.Myślę ,że już mnie nikt na żadną fajerwerkę nie na mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Czekamy na realizację planów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Dzisiaj jak tylko zjadłem śniadanie to pojechałem szukać pirotechniki na mojej wsi.Pierwszy odwiedziłem sklep ogrodniczy ,,Bastek" tam mój młodszy brat zakupił zestaw Helios z jorge za 10 zł.Później z rodziną pojechaliśmy do sklepu ,,Dino" tam kupiłem zestaw Fire Crump z piromaxa za 54,99 zł. Zakupy uważam za bardzo udane.Poniżej przesyłam zdjęcie z pirotechniką:Może coś drobnego jeszcze kupię,ale nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Fajne rakietki.Nie powinny zawieść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2018 Przed chwilą, damian7878 napisał: Fajne rakietki.Nie powinny zawieść Dzięki.Też tak sądzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy monster 100 2 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 Dzisiaj zrobiłem zakupy u handlarza ulicznego za 10zł.Kupiłem tam rzymski ogień Marcus od komety.Ceny nawet miał niskie.Cały stragan miał wypełniony pirotechniką od Komety.Koszt mojego stuffu na chwilę obecną wynosi 183,49 zł.Chyba już nic nie dojdzie.Poniżej przesyłam zdjęcie z dzisiejszych zakupów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian7878 98 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2018 Jak na stragan to nawet faktycznie tanio.Czasami baczki maja po 3zł za sztukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi