mantis 433 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 Symbol: JW805Nazwa: WolfIlość strzałów: 49Kaliber: 20mmEfekt: WTF??? Opis: CO TO WGL JEST???? Nie wiem ile to będzie kosztowało, ale koniecznie trzeba przetestować :3 Cytuj
PiroArt.eu 88 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 to jest po prostu efekt wyjącego wilka. Wcześniej można było spotkać ten efekt w zachodniej pirotechnice, raczej profesjonalnej cena za tę bateryjkę to ok. 120 zł Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 6 Kwietnia 2018 mantis ty to lubisz testować takie głupoty xD 120zł za nic bym nie dał za to haha Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Włiiiii włiii haha :)) fajne takie bączki powiedziałbym bardzo oryginalny efekt ale niestety złamanego grosza to bym za to nie dał kostka bardziej zalicza się jako ciekawostka. Cytuj
JacuQM 122 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Już ja widzę jak to zapakują w jakąś "sklepową" folie i będą sprzedawać w hipermarketach po 200zł, a potem po odpaleniu i zakupie bedzie takie WTF "Panie popsute jakieś te fajerwerki". Ale według mnie nawet na internecie to sie nie sprzeda, jedyne co to szansa jako pokazówka dla firm o ile cena nie będzie z kosmosu w hurcie. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 8 Kwietnia 2018 Jak wstawią do marketów to będzie tanio. Virus 60 zł, tajfun 99zl, jw5002 99zl. Cenowo markety wygrywają, ze sklepami internetowymi. Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Efekt dość oryginalny ale za 120 zł nigdy bym jej nie kupił. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi