Mroczny 163 Opublikowano 25 Kwietnia 2018 W tym roku chciałbym mieć zestaw bardziej efektowny niż w poprzednich latach, co z tego wyjdzie zobaczymy Generalnie będzie trochę Funke... i tak pewnie w tych pieniądzach można było coś lepszego powybierać, jakieś mniejsze kostki... ale mi tam się podoba i to jest najważniejsze heuhue To tak zacznijmy od tego [Trochę petard i Supernaut 1 dorwany na promocji wraz z kodem rabatowym 25% taniej] Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2018 Mała aktualizacja o paczkę z BF [zamawiane na promce] Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2018 3 godziny temu, boooon napisał: Gdzie kupiłeś supernaut ? Na Bombashopie Oni chyba jako jedyni w PL [chodzi o sklepy online] mają tą wyrzutnie Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Kwietnia 2018 W ogóle chyba jako jedyni mają jakiekolwiek wyrzutnie od Funke Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 2 Maja 2018 No Michale szalejesz, a tu jeszcze nawet nie zaczął się sezon Sroga dyszka leci z mojej strony. 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 3 Maja 2018 Dopiero poczatek maja a tu tyle konkretow najwyższej jakosci.Zanosi sie na jeden z lepszych stuffow. Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 4 Maja 2018 Kolejny mały update Cena była bardzo okazyjna to szkoda było nie kupić Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 5 Lipca 2018 Mała aczkolwiek ciekawa aktualizacja stuffu :DD Dwie kostki -Triplex [U17021] 19sh 30mm Salute w/ Tiger Tail Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 11 Lipca 2018 Dnia 5.07.2018 o 22:41, k4n4li4 napisał: Przestań już ku[pować wariacie NIEEEEEEEEEEEEEEE :DDD Cytuj
Mouthes 7 Opublikowano 12 Lipca 2018 Uuu, pięknie, pięknie Napisz jak przetestujesz te ps5, bo słyszałem różne opinie Ja chyba nigdy nie będę mieć takiego stuffu jak ty masz, a to dopiero lipiec, boję się co się będzie dziać na przełomie listopada/grudnia a szczególnie w black friday Pozdrawiam Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 13 Lipca 2018 Czytasz w moich myślach. Też nakupię takich małych i będę nakurwiał sąsiadom codziennie. Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 13 Lipca 2018 1 godzinę temu, k4n4li4 napisał: Czytasz w moich myślach. Też nakupię takich małych i będę nakurwiał sąsiadom codziennie. Te od pyromoravii 16sh 25mm są bardzo fajne :DD Efekty każda ma ładne i do tego ładna cena :> 15 godzin temu, Mouthes napisał: Uuu, pięknie, pięknie Napisz jak przetestujesz te ps5, bo słyszałem różne opinie Ja chyba nigdy nie będę mieć takiego stuffu jak ty masz, a to dopiero lipiec, boję się co się będzie dziać na przełomie listopada/grudnia a szczególnie w black friday Pozdrawiam Jak tylko będę miał trochę wolnego to przetestuje :DD Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 18 Lipca 2018 Jeszcze raz sprzątniesz mi jakąś kostke Funke sprzed nosa, to pogadamy inaczej xD Będzie się działo Funke is love Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 22 Lipca 2018 Zbiera się na zachwyt kiedy przeglądam twoją zawartość.Uciekłeś od standardowych kostek i najbardziej znanych przez lata importerów.Dużo nowości,wielostrzalowych kostek...Te 16stki hmmm...Ponoć każda z nich daje mega koncert.Do Sylwestra jeszcze szmat czasu a ty już możesz się pochwalić taką ilością wielkiego piro.Jak bedziesz szedł jeszcze przez kolejne miesiące łapiąc się takich zakupów to pomyśle,że to jakaś iluzja czy cuś.Tak na serio to naprawde gratuluje już tak dobrego stuffu☺ Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi