k4n4li4 276 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 To się pomyliłem, myślałem, że weźmiesz fireballa na promocji Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2018 17 minut temu, k4n4li4 napisał: To się pomyliłem, myślałem, że weźmiesz fireballa na promocji Nieeee... ale za około 240zł udało się barracude złapać więc jestem zadowolony Cytuj
mantis 433 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 Obejrzałem sobie właśnie filmik tego na YT i po basie słychać, że uderzenie jest wojenne. Na upartego jest też saluta VIPER 75mm xD Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 27 Sierpnia 2018 2 godziny temu, Mroczny napisał: Nieeee... ale za około 240zł udało się barracude złapać więc jestem zadowolony Farciarz Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 11 Września 2018 No całkiem całkiem mroczny , dużo fajnych prestżowych kostek i petard a co jeszcze szykujesz w tym roku? :D Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 11 Września 2018 7 godzin temu, martinator5608 napisał: No całkiem całkiem mroczny , dużo fajnych prestżowych kostek i petard a co jeszcze szykujesz w tym roku? nic xd Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 15 Września 2018 Dnia 11.09.2018 o 09:20, martinator5608 napisał: No całkiem całkiem mroczny , dużo fajnych prestżowych kostek i petard a co jeszcze szykujesz w tym roku? Dnia 11.09.2018 o 17:05, Mroczny napisał: nic xd Taa.... nic... A żuk zaparkowany czeka na załadowanie kartonów z piro pewnie xD Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 29 Września 2018 Stuff na bogatości same perełki co mam napisać ? bo nie wiem masz tego tyle że cały dzień będziesz zajęty a i na nowy rok coś zostanie w co wątpie wierzę że coś jeszcze dojdzie tylko co Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 30 Września 2018 7 godzin temu, Kamil911 napisał: Stuff na bogatości same perełki co mam napisać ? bo nie wiem masz tego tyle że cały dzień będziesz zajęty a i na nowy rok coś zostanie w co wątpie wierzę że coś jeszcze dojdzie tylko co Pewnie dojdzie W domu jeszcze czeka kilka paczek rakiet Mars rider i jokery big Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 3 Listopada 2018 7 minut temu, mantis napisał: Czyżby lont QuickMatch? Tak jest Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 14 Listopada 2018 Kolejna mała aktualizacja Te szoki z Jorge i koleżanki od Gaoo przypomniały mi stare stuffy ehh :3 Trochę robotów [nie emiterów] i stare matabrujasy Kostka to 49s 30mm Salute Triplex Sorki za jakość foty xd Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 14 Listopada 2018 Boże święty co ja widzę szoki ! masz petardy mojego dzieciństwa nie strzelaj z nich one powinny trafić do muzeum. ! fajna kostka titanium ciekawe jak wypadnie na żywo. Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 16 Listopada 2018 Tak patrzę na twój stuff morczy i jak dla mnie top 1 jak na dzień dzisiejszy same konkrety bez zbędnego pierd***nią a to zapewne jeszcze nie koniec Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Listopada 2018 2 godziny temu, martinator5608 napisał: Tak patrzę na twój stuff morczy i jak dla mnie top 1 jak na dzień dzisiejszy same konkrety bez zbędnego pierd***nią a to zapewne jeszcze nie koniec Top 1 z tych co wrzucili do internetu Cytuj
Mroczny 163 Autor Opublikowano 16 Listopada 2018 33 minuty temu, mpiwowski napisał: Top 1 z tych co wrzucili do internetu Topy nie topy mi się podoba to co kupiłem i jest fajnie [ten stuff jest lepszy niż te co miałem w poprzednich latach] Czekam na twój bo podobno będzie mega miazga 2 godziny temu, martinator5608 napisał: Tak patrzę na twój stuff morczy i jak dla mnie top 1 jak na dzień dzisiejszy same konkrety bez zbędnego pierd***nią a to zapewne jeszcze nie koniec Poczekam, aż ty dodasz fotki całości xd Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Listopada 2018 1 minutę temu, Mroczny napisał: Topy nie topy mi się podoba to co kupiłem i jest fajnie [ten stuff jest lepszy niż te co miałem w poprzednich latach] Czekam na twój bo podobno będzie mega miazga Poczekam, aż ty dodasz fotki całości xd No dokładnie, to nie są jakieś wyścigi jak co niektórzy uważają. Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 16 Listopada 2018 1 godzinę temu, mpiwowski napisał: No dokładnie, to nie są jakieś wyścigi jak co niektórzy uważają. PANIE MPI to jest maraton nie wyścig, jak bym chciał to bym i za 50 000zl kupił stuff. Tylko po co. W tym roku realizuje że tak powiem swoje marzenia i tyle. Raz się żyje i jak coś robić to z przytupem i tyle. A nie jestem skromną osobą i dlatego śmie twierdzić że Pyro Gang będzie top 1 w tym roku. Przykre ale prawdziwe. Pozdra dla wszystkich Piro świrów i bezpiecznego odpalania. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Listopada 2018 6 minut temu, martinator5608 napisał: PANIE MPI to jest maraton nie wyścig, jak bym chciał to bym i za 50 000zl kupił stuff. Tylko po co. W tym roku realizuje że tak powiem swoje marzenia i tyle. Raz się żyje i jak coś robić to z przytupem i tyle. A nie jestem skromną osobą i dlatego śmie twierdzić że Pyro Gang będzie top 1 w tym roku. Przykre ale prawdziwe. Pozdra dla wszystkich Piro świrów i bezpiecznego odpalania. Jak wy kupujecie w kilka osób to tak, jakbym miał tak liczyć jak ty to jak przebijecie 18000zł to tak Znając twoje ego teraz zrobisz wszystko by tak było hahah. Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 16 Listopada 2018 2 minuty temu, mpiwowski napisał: Jak wy kupujecie w kilka osób to tak, jakbym miał tak liczyć jak ty to jak przebijecie 18000zł to tak Mordo bo w grupie siła chyba sam najlepiej wiesz że lepiej się strzela z dobrą ekipą niż tylko samemu Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 16 Listopada 2018 Przed chwilą, martinator5608 napisał: Mordo bo w grupie siła chyba sam najlepiej wiesz że lepiej się strzela z dobrą ekipą niż tylko samemu Ja wolę liczyć pojedynczo, wtedy wychodzi ile naprawdę wydałeś, a nie mówisz wydałem tyle i tyle a potem się okazuje, że 10 osób zrzutkę robiło. Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 16 Listopada 2018 1 minutę temu, mpiwowski napisał: Ja wolę liczyć pojedynczo, wtedy wychodzi ile naprawdę wydałeś, a nie mówisz wydałem tyle i tyle a potem się okazuje, że 10 osób zrzutkę robiło. 10 nie o połowę mnie conajmniej ale nie spamujmy już tutaj mrocznemu, jak będzie mi się chciało to dodam stuff kiedys w grudniu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi