ITPassion 0 Opublikowano 2 Lipca 2018 Witam. Na wstępie chciałbym zaznaczyć, iż na forum jestem nowy. Dziś przychodzę z pewnym zamówieniem. Co myślicie? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Lipca 2018 Myślę, że chwalenie się profi materiałami w internecie to głupota totalna. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 3 Lipca 2018 Sprzęt masz taki jakby forum o fajerwerkach nie było Ci obce. Zakładam, że interesujesz się piro od dłuższego czasu. Wyraźne nastawienie na mocne kalibry. Konkrety o których większość ludzi może jedynie pomarzyć. Tak jak Mpiwowski napisał - lepiej wcześniej pochwalić się jakąś treścią, że działasz w branży pirotechnicznej i masz pozwolenia, dopiero potem wstawiać zdjęcia artykułów profesjonalnych, bo różni ludzie mogą różnie zareagować na takie coś. Jeśli wiesz o co mi chodzi. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 3 Lipca 2018 29 minut temu, mantis napisał: Tak jak Mpiwowski napisał - lepiej wcześniej pochwalić się jakąś treścią, że działasz w branży pirotechnicznej i masz pozwolenia, dopiero potem wstawiać zdjęcia artykułów profesjonalnych, bo różni ludzie mogą różnie zareagować na takie coś. Jeśli wiesz o co mi chodzi. Stawiam, że ma to nielegalnie. hehe Cytuj
ITPassion 0 Autor Opublikowano 3 Lipca 2018 Uprzedzając wszystkie pytania dotyczące pochodzenia, całość widoczna na zdjęciu NIE była kupiona na terenie Rzeczpospolitej Polski Fotografie udostępniam na własną odpowiedzialność. Cytuj
Crazy monster 100 2 Opublikowano 9 Lipca 2018 Nie działają ponieważ tam była kat.4.Ja widziałem Cytat KAT.4 ma moc Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 9 Lipca 2018 W sumie mam wyjebane czy to kat.4, robi to na swoją odpowiedzialność. Jak go zamknąto jego sprawa Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 10 Lipca 2018 4 godziny temu, k4n4li4 napisał: W sumie mam wyjebane czy to kat.4, robi to na swoją odpowiedzialność. Jak go zamknąto jego sprawa No wiadomo, że mamy to gdzieś. Po prostu dałem ostrzeżenie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi