Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Napewno nie raz zdarzyło się wam kupić jakiś produkt po cenie kilkakrotnie wyższej niż detaliczna (odpust , nieuczciwy sprzedawca).
Jednym z przykładów to piccolo na bazarze od 1,5zł do nawet 5zł !!!
Ja kiedyś kupiłem jednego K0212 za 13zł i diabolo (rakiete) za (i tu uwaga/było to jak byłem mały) 25zł za sztuke !!!!!!!
Piszcie , co wy kupiliście po niesamowitej cenie , najlepiej jak najmniej komentarzy.

Opublikowano

ja dałem namówić sie z Jaworzem na jedną K0208 śmieszka za 5 zł... oczywista niewypał, a po "siarce" był gips, bo rozbrajaliśmy...

Opublikowano

No cóż, jeszcze kiedyś gdy nie byłem tak "obcykany" w tych sprawach i nie znałem się na cenach hurtowych kupowałem na bazarze :wink: Biedronki jeszcze nie było, Lidla też nie, więc tylko tam je mogłem kupić. Był to bodajże sylwester 2004/2005, kupiliśmy z tatą jedną sztukę Meteor Regn za 20 zł oraz zestaw Ufo za 30 zł. Dla przypomnienia, komplet 4 rakiet hurtowo 28 zł, a zestaw Ufo 10 zł :P
Od tego czasu nigdy nie kupuje na bazarze.

Opublikowano

Na Sylwka 2000/2001 kupiłem rakietę Jupiter za 13zł na stoisku Jorge w centrum handlowym "Raj". Komplet czterech takich rakiet kosztuje w hurtowni 19.50zł. Najgorsze jest to, że jak ją odpalałem, to w środkowej fazie lotu poleciała bez komety i nie wiedziałem gdzie jest. Wybuchła za mną. Widziałem tylko urywek efektu ;).

Opublikowano

Duzy achtung na bazarze za 9 zl i piccolo za 3 zl.

Opublikowano

Paczka cyrcoblitz za 12 zł, widow maker 4 zl no i kiedyś w 4 kl chciałem kupić piccolo na stoisku nie daleko szkoły za 4 zł ale kumple mi nie pozwolil :<

Opublikowano

Ja kiedyś jak byłem mały i głupi to kupiłem paczke picolo za 5zł.

Opublikowano

Kiedyś też na bazarze kupowałem cyrkoblitze po 2 zł za sztukę ( al trzeba przyznać że piękny efekt miały :razz: ) malutkie rakietki na stojaczku za 80 gr sztuka i 10 rakietek 2000 z komety po 1,20 zł ( coś takiego jak wmt z jorga ) Ponadto zestawy z leclerca ( u mnie jest SP i strasznie zdzierają np. ballet za 6,99, sm 100 strzałów za 13,99 ) ale zdzierają tak co roku :razz:

Opublikowano

Wyrzutnia Arctic za 65 zł (juz pisałem o tym na forum) zakupiona w rodzinnym mieście u jednego z naszych modów :D Ponadto: pikolaki na odpuście po 3 zł ale to chyba 2 lata temu, super wyczesana rakieta (oryginalny opis mojego koleżki) za 16 zł, która wyglądała w efekcie jak niemrawa zapalniczka. I całe masy różnorakich drobnic z odpustu...

Gość zawdi
Opublikowano

..... u nas sa petardy na sylwka tylko w jednym sklepie ... gdzie jedna ko203 kosztuje 30gr. paczka widow makerow 6 zeta a piccolo 2 zlocisze..... dlatego teraz zaopatrzam sie w dragonie .... hehe :grin:

Opublikowano

ja kupiłem tylko raz piccolo za 2 zł a reszte paczek kupowałem za 1zł oczywiście na bazarze, rakietki diabolo nawet normalne były po za tym piccolo to chyba już nic nie było przepłacone

Opublikowano

Ja tylko raz się nabrałem a mianowicie zamówiłem w tym sklepie

:arrow: http://www.fajerwerki.sklep.pl/

Ceny w tym sklepie są strasznie drogie, nie dość, że zapłaciłem znacznie więcej niż powinienem to jeszcze mi zapomnieli rakietek dać :???: To był mój największy błąd.

Opublikowano

moim najgorszym zakupem był zestaw z tropica piroman rakiety to totalny szjs :cry: nie kupujcie tego nigdy

Opublikowano

Moim zakup zestawu z Hesti "Feast Day" może ktoś pamięta ile kosztował ten zestaw w kerfur e9b20e1abf8363e6m.jpg

Opublikowano

Ja widziałem małego achtunga za 15 zł :o ale moim najgorszym zakupem był ( niby cyrkoblic )
kupiłem go za 2,5 myślałem że wszystko ok...dziwiły mnie chińskie napisy ^^ odpalam a tu nic... :lol:

Opublikowano

Ja kilka lat temu jak byłem, jeszcze nie obcykany w tym wszystkim to koleś na bazarze chciał mi w cisnąć paczkę picollaków za 3 złote a dla porównania teraz w intermarchu można kupić ( w okresie przed sylwestrowym ) paczkę picollaków za bodajże 0.69 zł albo za 0.79 groszy wiem bo kupowałem rok temu :wink:

aha i jeszcze kolega mojego taty który też sprzedaje fajerwerki ( ten kolega ) to on chciał mi wepchnąć circoblitza za 3 złote z jorga i musze powiedzieć, żę kiedyś kupowałem, ale jak się dowiedziałem, że w supermarketach tak tanio to teraz już nigdy nie chodzę na bazarki bo się poprostu nieopłaca :wink:

Opublikowano

Moim piccollo za 2,50zł
yy nie przypominam se innych tylko że za rakietke jr2 diabolo dałem 3zł sztuke ale i tak efekt mi się podobał przed sylwkiem se pusciłem

Opublikowano

najbradziej nietrafiony zakup ?? picollo za 3 zł

Opublikowano

Zestaw z lidla "Space Exploler" czy coś w tym stylu.Rakiety nie miały żadnego efektu!

Opublikowano
Zestaw z lidla "Space Exploler" czy coś w tym stylu.Rakiety nie miały żadnego efektu!

popieram popieram i jeszcze raz popieram...
Opublikowano

popieram popieram i jeszcze raz popieram...

święta prawda najgorszy zestaw jaki miałem
Opublikowano

Moim (a raczej mojego wujka) najgorszym zakupem było kupienie zestawu który sprzedawca sam sobie ,,skomponował" było w nim ze 4 rakiety, cyrkoblza i jakieś petardy, do tego kupiliśmy jakaś małą wyrzutnie i za to wszystko zapłaciliśmy ok 60zl. :evil: Na szczęście miałem jeszcze jakieś wcześniej kupione fajerwerki. Ten sklep jest przy geancie jak sie jedzie w stronę Piaseczna (Warszawa)[/code]

Opublikowano
Moim (a raczej mojego wujka) najgorszym zakupem było kupienie zestawu który sprzedawca sam sobie ,,skomponował" było w nim ze 4 rakiety, cyrkoblza i jakieś petardy, do tego kupiliśmy jakaś małą wyrzutnie i za to wszystko zapłaciliśmy ok 60zl. :evil: Na szczęście miałem jeszcze jakieś wcześniej kupione fajerwerki. Ten sklep jest przy geancie jak sie jedzie w stronę Piaseczna (Warszawa)[/code]

Znam ten sklep bo czasami koło niego przechodze.Ździercy tacy że szok.Np za jumbo to małe z komety chcą 2zł od sztuki :roll: .Albo za mega jumbo z komety chcą coś koło 10zł od sztuki :lol: .Zdecydowanie odradzam ten sklep.
Opublikowano

ja miałem jeszcze jeden nietrafiony zakup mianowicie kupiłem na bazarku żuka za 1 zł

Opublikowano
ja dałem namówić sie z Jaworzem na jedną K0208 śmieszka za 5 zł... oczywista niewypał, a po "siarce" był gips, bo rozbrajaliśmy...

a ja rakietka na stojaczku 3zł :mad: i piccolo za 2zł