Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cyrkoblitz za 4zł i picolo za 2.5 zł

Opublikowano

Fontanna z tropica wysokość efektu miała może 30 cm, a efekt taki jak te wewnętrzne ja na torty tyle że bez iskier. Jej cena to 5 zł uwierzycie :evil: :oops: :shock:

Opublikowano

Moja babcia kupiła takie diabełki(o ile to można nazwać fajerwerkami) co jak się rzuciło to one pstrykały.

Opublikowano

a moj najgorszy zakup to petardy Turbo z komety :shock:
jak postawilem i odpaliłem to tylko siarka strzeliła i 12 zł poszłe w bloto :???: :???: :???:

Opublikowano

No to słuchajcie kupiłem kiedyś paczkę fp6 małe achtungi 6 szt za 12zł tylko sęk w tym że żaden nie wypalił. :evil:

Albo inna sytułacja, koleś na bazarze wciskał ludziom sfinxa za 60 zł i rakiety jumbo jet też za 60zł, zaczołem się śmiać i poszedłem od niego. :lol::lol:

Opublikowano

Wszystko co kupiłem z Hestii było jednym wielkim nieporozumieniem wszystko co miałem od tego producenta nie spełniało żadnych wymagań... wyrzutnia jakaś tam nie pamiętam, 10 strzałów za 12.99 odpalam iii wylatywał co 2 minuty jeden pocisk na jakieś 25 metrów i malutki cracking.. albo rakiety kupiłem takie wyje**** za 59.99 chyba 10 rakiet takich duzych. spodziewałem sie wielkich palm a jak to odpaliłem to jakaś malutki rozbłysk.. + tylko że wylatywały naprawde wysoko ale 0 efektu!! nie polecam nic z HESTI !!!!!!!!! :???: za to jorge nigdy mnie nie zawiódł :D jorge to jest potęga zawsze piękne efekty i niewygórowana cena

Opublikowano

Tu pewnie większość się ze mną nie zgodzi, ale moim najbardziej nietrafionym zakupem były rakiety Fireball XL5 (lidl, 36,90 za 5szt.). Miały lecieć wysoko i głośno wybuchać dużymi efektami. Tymczasem bardziej mi się podobały efekty rakiet o połowę tańszych z tesco (nie pamiętam nazwy).
W tym roku kupiłem przez przypadek wyrzutnię "Trole". Mam nadzieję, że nie jest to zeszłoroczna seria :wink:

Opublikowano

Też kiedyś kupiłem achtungi i Turbo - bo tak na nich pisało , yły po 1 zł i wieksze turbo po 2 zł to picollo z jorge głośniej waliło a gdy z rana wychodziłem do kolegi to tam gdzie je rzucałem to pełno trocin było-pewnie zamiast prochu dali wiecej trocin żeby ludzie myśleli ze tyle prochu w nich jest.

Opublikowano
  toster512 napisał(a):
Wszystko co kupiłem z Hestii było jednym wielkim nieporozumieniem wszystko co miałem od tego producenta nie spełniało żadnych wymagań... wyrzutnia jakaś tam nie pamiętam, 10 strzałów za 12.99 odpalam iii wylatywał co 2 minuty jeden pocisk na jakieś 25 metrów i malutki cracking.. albo rakiety kupiłem takie wyje**** za 59.99 chyba 10 rakiet takich duzych. spodziewałem sie wielkich palm a jak to odpaliłem to jakaś malutki rozbłysk.. + tylko że wylatywały naprawde wysoko ale 0 efektu!! nie polecam nic z HESTI !!!!!!!!! :???: za to jorge nigdy mnie nie zawiódł :D jorge to jest potęga zawsze piękne efekty i niewygórowana cena

Czy jush doszedłeś ??

Z kolei najbardziej nietrafionym produktem dla mnie to jw417 i jw4o6 za te oszukane co drugie wystrzały !!..!!
Opublikowano

Moim najbardziej nietrafionym zakupem sa rakiwty atomic assault. Rakietki z zielonym czubkiem w ogóle ni wybuchają tylko parę iskier i cichy malutki cracling. Rakiety z żółtym czubkiem sa już TROCHE lepsze. Nie wiem czy trafiłem na jakiś felerny produkt czy co... Dodam jeszcze że 7 sztuk(w tym 3 zielone) kosztowało mnie 14,99zł!
Myślałem(wg. waszych opisów myślałem że sądobre jak na ta cene)że sa dobre jak na cene ponad 2zl/sztuka

Opublikowano

Dajcie temu Poki warna za pisanie jak 7-letnia dziewczynka, co?

Jakby co, to moim najbardziej nietrafionym zakupem były petardy na jakimś ruskim rynku. Były tak głośne, że klaśnięciem można było je zagłuszyć...

Opublikowano
  Urich napisał(a):
Dajcie temu Poki warna za pisanie jak 7-letnia dziewczynka, co?

nawet 7 letnia dziewczynka wie,że pisze się Pokiemu i nie kupuje się fajerwerek na bazarze od Rosjan. Ale Ty musisz jeszcze podrosnąć.

Małe cyrkoblitzy z Tropica są tesh strasznie felerne (CIRCOBLITZ - TR-1M). Narazie tylko 2 na 5 poleciało do góry. Reszta pękła na ziemi.
Opublikowano
  Poki napisał(a):
nawet 7 letnia dziewczynka wie,że pisze się Pokiemu i nie kupuje się fajerwerek na bazarze od Rosjan. Ale Ty musisz jeszcze podrosnąć.

HA! Czyli jednak jesteś 7-letnią dziewczynką!
Żeby nie było offtopu:
Mój najbardziej nietrafiony zakup to rakiety z Hestii za 29 złotych(kupione w zeszłym roku, 6 rakiet/opk) Efekt: kilka gwiazdek :evil: :evil: :evil:
Poza tym jeszcze były jakies pseudo-piccolo(bo słabsze nawet od pikolaków) kupowane po 5 złotych od ludzi ze Wschodniej Europy, żeby nie stosowac obraźliwych określeń...
Opublikowano
  bobek4322 napisał(a):
Poza tym jeszcze były jakies pseudo-piccolo(bo słabsze nawet od pikolaków) kupowane po 5 złotych od ludzi ze Wschodniej Europy, żeby nie stosowac obraźliwych określeń...

Ha !!..!! Czyli i Ty nie możesz poszczycić się większym rozumem od 7-latka.

Odradzam również kupno 1oo strzałowego rzymianina o poligrafi białej z niebieskimi,zielonym i czerwonymi kółkami.
Opublikowano

Lidl atomic assult !

Opublikowano

Najgorszy zakup: 1 cirorbiltz za 9zł :(

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

mały achtung z komety
huk taki jak u żuka

Opublikowano

Zestaw z Kellera Mindnight night czy tam Mindnight power..
21 rakiet,widać było że będą wyśmienite a tu się okazało że rozprysk mniejszy od Thunderów,i to nawet 2 razy mniejszy...
I tak właśnie poszło 75zł,a mogłem za to kupić Festivala :evil:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano
  toster512 napisał(a):

Nie polecasz hestii? To co powiesz na HE0008 I HE0208--- najlepsze achtungi . o niebo lepsze od tych z jorga...

Co do tematu to:
Piratki za 2,5zł
Achtung z Komety 2.5zł (huk niewiele większy od dużych piratek) >>> te 20 sztuk w paczce ;D
  • 1 rok później...
Opublikowano

Mama chciała mi sprawić przyjemność i kupiła mi największą rakietę jaka była na stoisku, była to rakieta Big Day.
I wszystko byłoby ok, gdyby nie to że zapłaciła za nią 55zł.
Na dodatek rakieta poleciała krzywo za dom i nie widzieliśmy efektu :lol:

Opublikowano

Zeszły Sylwester- Bazar
Typek mówi do mnie że ma bardzo oplacalne rakietki 2zł/sztuka
Rozprysk niesamowity itp.
No ty pomyślałem może coś alla perfecty ;D
to mówie poprosze 8.
To on do mnie mowi weź 10 to sprzedam za 20 zł
Ok ,poprosze.

Odpaliłem w ten sam dzień 1 do sprawdzenia..
Kur&&.. rozprysk był podobny do Rubinów 18 ;/

Opublikowano

Poprosiłem raz tatę żeby mi kupił rakiety Diabolo JR4 za 35 zł :lol: Facet zachęcał żeby kupić bo mają piękne duże efekty (nie znałem się tak jeszcze dobrze na fajerwerkach). Na drugi dzień poszedłem jedną odpalić, a efekty był strasznie mały taki jak u JR08/6 ! W sylwestra prawie wszystkie nie wystrzeliły. To był najgorszy zakup :(

• 1 rok później...
Opublikowano

YYYYYYYYY trudno powiedzieć ale wydaje mi się że z tamtego roku kulki dymne z www.fajerwerki-net.pl niestety wzielem 6 paczek a wypaliło może z 10 kulek.

• 1 rok później...
Opublikowano

Parę lat temu w moim stuffie znalazł się rzymski ogień za 12 złotych nieznanej firmy (na pewno to nie był Jorge, Kometa, Triplex ani Hestia). Był on całkiem pokaźnych rozmiarów, ale strzały nie wybuchały w powietrzu tylko raz na jakieś 5 sekund jedna kulka wylatywała na jakieś 3 metry i gasła. Beznadzieja. Patrzyć się takie coś przez 5 minut, podczas gdy inni odpalili wyrzutnie i rakiety <facepalm>.