traviu 0 Opublikowano 26 Listopada 2007 siema wszystkim mieszkam w hiszpani ale jade do polski na wkacje sczeinscie macie ze macie fajerwerki bo ti nie ma ...... moje pytanie jest jakis fajny sklep internetowy zeby byl tani i dobre produkty? Cytuj
Fear 0 Opublikowano 26 Listopada 2007 różnie to bywa, najtańszy to hanev.pl jest z tego co wiem, albo fajerwerki.wulkan.pl a najlepszy to jest nasz serwisowy, tylko narazie mało produtków... Cytuj
klopsik92 0 Opublikowano 26 Listopada 2007 www.vmax2.pl tylko do tych cen należy doliczyć jeszcze 20-30% i jeszcze www.jgs.pl produkty Tropica albo www.fajerwerkiwulkan.pl miałem tam kupić coś w tym roku ale w moim mieście otwarto hurtownie Jorga tam jade. Moze być jeszcze sklep www.fajerwerki-korsarz.pl tam masz dość tanie wyrzutnie (ceny wyzsze od hurtowych tylko o 3-4zł). To tyle ze sklepów które ja bym polecił. Pozdrawiam :mrgreen: Cytuj
gorgol 0 Opublikowano 26 Listopada 2007 www.speed-fajerwerki.pltak jak kolega wspomniał jeszcze fajerwerki.gda.pl pamiętaj że za przesyłkę płacisz Ty ...w gda płaci się 30zł , a na speedzie musisz uzgodnić z nimi....aha, jeszcze JGS jest tani, przesyłka 20złps. jak tam pogoda w Hiszpanii ?? :grin: Cytuj
traviu 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2007 dzienki ze tak szybko odpisaliscie :grin: zimno jest nie tak jak w polsce ale zimno teraz jakies 15 stopni :grin: ja zawsze kupowalem w kauflandzie i w supermaketach ....w internecie tainsze som prawda? [ Dodano: 2007-11-27, 13:44 ]myslalem ze cos fajnego bendzie nic nie ma .... z hestia albo jorge ..... a na śląsku jest jakas hurtownia (okolice katowice) albo jakis sklep ..... ?? Cytuj
kameleon 1 Opublikowano 27 Listopada 2007 fajerwerki tanie i porządne http://www.jgs.pl/fajerwerki-c-26.html Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 27 Listopada 2007 Slask to jest w Gliwicach hurtownia jak co to zapraszam Moge cie nawet zaprowadzic Cytuj
traviu 0 Autor Opublikowano 27 Listopada 2007 luk dzienki bende mial pod uwage ale znalazlem www.vitis.pl to jest przestawiciel hestia i fajne tam som rzeczy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi