HastleR 3 Opublikowano 4 Września 2018 Zapraszam do zapoznania sie z nowymi wyrobami dla bardziej wymagajacych . http://tropic.eu/tropic-pro-7 Cytuj
Rychu 5 Opublikowano 5 Września 2018 Z oferty jest kilka wyrzutni, które by mnie interesowały i chciałbym je dodać do amatorskiego pokazu. Zastanawia mnie jednak ta seria "Tropic PRO" - Patrząc na oznaczenie CE - F3 oraz kaliber 30mm (1,2") rozumiem, że ta seria pomimo nazwy jest przeznaczona dla osób nie posiadających stosownych pozwoleń na pirotechnikę. Zgadza się? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 24 Września 2018 Dnia 5.09.2018 o 20:31, Rychu napisał: Z oferty jest kilka wyrzutni, które by mnie interesowały i chciałbym je dodać do amatorskiego pokazu. Zastanawia mnie jednak ta seria "Tropic PRO" - Patrząc na oznaczenie CE - F3 oraz kaliber 30mm (1,2") rozumiem, że ta seria pomimo nazwy jest przeznaczona dla osób nie posiadających stosownych pozwoleń na pirotechnikę. Zgadza się? I tak i nie są F3 i F4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi