Skocz do zawartości

[KaMMiL] Stuff 2018/2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć:D Jako, że już wrzesień postanowiłem się z wami podzielić planami na nadchodzącego sylwestra:P Standardowo, planuje totalnie amatorski pokaz, który wykonam za pomocą lontu, a jeśli czas pozwoli na zakup i oblukanie funkcji to może i jakiegoś prostego systemu:) Póki co jestem po pierwszym zamówieniu, którego dokonałem w tym tygodniu. Następne planuje już niebawem- czekam na sklepy, które (może mi się wydaje- zabiegany jestem ostatnio :X) nieco się ociągają z dodawanym towarem:) Chciałbym również zainwestować w lokalnego Krakowskiego importera- Śmieszka/Europyro- co z tego wyjdzie? Zobaczymy:) Oto produkty, które posiadam na dzień 12/09/2018 :

Wyrzutnie:
-TXC071 (OneRow- NWP)
-TXC070 (OneRowe-NWP)

12903588_DSC_1376.JPG

Na zdjęciu w samarkach są jeszcze pyroclocki, ale tego wypisywać mi się już nie chce ? Aktualizacja już niebawem! ?

Opublikowano

Ja tam bez pokazu, większa frajda odpalać pojedyńczo

Opublikowano
1 minutę temu, k4n4li4 napisał:

Ja tam bez pokazu, większa frajda odpalać pojedyńczo

Miałem podobnie zdanie dopóki nie zacząłem się bawić lontem:) Teraz nie wyobrażam sobie strzelać pojedynczo :D

Opublikowano

No widzę że będzie coś fajnego w tym roku... Czekam na aktualizacje.

• Like 1
Opublikowano

Mała aktualizacja- spontaniczne zakupy w INSie:)
12928565_DSC_1377.JPG

Opublikowano

Małe a cieszy

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ładnie się zapowiada jak na wrzesień ;)  czekam na dalsze aktualizacje a, i ciekawi mnie ta kosteczka od PyroMoravii czy to kaliber 1.2 ? :) 

Opublikowano
Dnia 27.09.2018 o 16:40, Kamil911 napisał:

Ładnie się zapowiada jak na wrzesień ;)  czekam na dalsze aktualizacje a, i ciekawi mnie ta kosteczka od PyroMoravii czy to kaliber 1.2 ? :) 

Tak, jest to kaliber 1,2:)

Kolejna paczka stworzona z nudy :)
13103308_DSC_1381.JPG

• Like 1
Opublikowano

Widze tu przewage Pyro Moravi.Nie ma slabych kostek.Bedzie efekt.One row przez chwileczke ale pewnie zrobi niezwykle wrażenie które pozostanie na długo w pamięci u Ciebie?.Co planujesz jeszcze zakupić?

Opublikowano

Jak cię interesuje pyro moravia to obczaj heavy metal, kozak wyrzutnia

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 3.10.2018 o 08:44, damian7878 napisał:

Widze tu przewage Pyro Moravi.Nie ma slabych kostek.Bedzie efekt.One row przez chwileczke ale pewnie zrobi niezwykle wrażenie które pozostanie na długo w pamięci u Ciebie?.Co planujesz jeszcze zakupić?

Tego co zakupię to jeszcze nie wiem :D

dzisiaj wjechała paka z bombashopu. Taka mała paczka, z użytym kodem rabatowym, a mimo to wpadł gratis :) Niby niewiele, a cieszy. Polecam sklep :P
13533309_DSC_1382.JPG

Opublikowano

I cyk, aktualizacja. Piroart- dzięki za miły prezent :)

13556234_DSC_1383.JPG

Opublikowano

Bardzo ładnie, konkretne kostki, sam jestem zainteresowany tymi kostkami pokazowymi z tropica ?

Opublikowano

Którą tropic pro wybrałeś?

Opublikowano
1 minutę temu, mpiwowski napisał:

Którą tropic pro wybrałeś?

Złoto na finał:) BZ49S-6012

Opublikowano
Przed chwilą, KaMMiL napisał:

Złoto na finał:) BZ49S-6012 

Dobry wybór, też zastanawialiśmy się nad nią z abukiem, ale ostatecznie wzieliśmy dwie od komety po 42sh.

• Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, mpiwowski napisał:

Dobry wybór, też zastanawialiśmy się nad nią z abukiem, ale ostatecznie wzieliśmy dwie od komety po 42sh.

P7595? Też zastanawiałem się nad wyrzutniami z komety, dlatego jest tylko jeden tropic :) Aczkolwiek, to już koniec złota u mnie na ten rok. Teraz czas na peonie :P

Opublikowano
Przed chwilą, KaMMiL napisał:

P7595? Też zastanawiałem się nad wyrzutniami z komety, dlatego jest tylko jeden tropic :) Aczkolwiek, to już koniec złota u mnie na ten rok. Teraz czas na peonie :P

Tak, podobno lepsza niż ta z Tropic PRO.

Opublikowano

Bardzo konkretne wyrzutnie.Katowki jak katowki,prawie wszystkie robia wielkie show na niebie.A te są niewatpliwie wsrod tych najbardziej widowiskowych...No to czekamy na cos kolorowego?

Opublikowano

Wpadło i tropic pro które też zawita u mnie w tym roku.. robi się konkretnie !

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Mikołajkowa aktualizacja :)

imageproxy.php?img=&key=1f99b114906a7f6b13812263_re3.jpg

Opublikowano

Same kozackie wyrzutnie. Ten edwin chyba ci przypadł do gustu :D

Opublikowano

Viserion jeden z moich the best innych nie widziałem ? mimo to ładnie naprawdę 

Opublikowano

Piękna paczuszka kolejny znakomicie dobrany stuff ! 

Opublikowano

Woow.Jaka dostawa??.Doskonałe zakupy.Też mam Grafitii?.Ciekawe jak się spisze.Dojdzie coś jeszxze do tego i tak już okazałego zestawu?