Gość martinator5608 Opublikowano 16 Września 2018 No to po dłuższej przerwie jestem back z moją ekipą W tym roku stawiamy na jakość nie ilość, aczkolwiek Piro do zabawy przedz godziną zero nie zabraknie. Co tu będę dużo mówił, pożyjemy zobaczymy plany już są co do zakupów i nie długo sami je zobaczycie. Pozdro. A tutaj mały przedsmak Piro do zabawy. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 16 Września 2018 Widziałem w marcu bodajże, uparleś się na Boss hogi, ja nie byłem przekonany i odpuściłem Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 16 Września 2018 To żałuj, jeszcze promka była. Aczkolwiek to i tak do zabawy, takie pierdółki Prawdziwe cacka dopiero w drodze Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 16 Września 2018 Też kupowałem na promce, dragon marzec i profire white (za pół darmo) Spoko, ja też nie powiedziałem jeszcze ostatniego słowa Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 16 Września 2018 No to fajne piro ,,do zabawy" xD W grudniu to będzie pięknie wyglądać Cytuj
HastleR 3 Opublikowano 16 Września 2018 Będzie zacnie czekam na dalsze aktualizacje . Trzymam kciuki za plany Sztos jakich mało. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 17 Września 2018 18 godzin temu, martinator5608 napisał: To żałuj, jeszcze promka była. Aczkolwiek to i tak do zabawy, takie pierdółki Prawdziwe cacka dopiero w drodze Chyba wiem jakie cacka masz na myśli :DDD Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 8 Października 2018 Mały update, mianowicie 10 x 49 strzałów 30mm Rain Willow (wyrzutnie hukowe) No terez to chyba będzie słychać nas w Łodzi a może i nawet w Katowicach a to dopiero początek Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 8 Października 2018 6 minut temu, martinator5608 napisał: Mały update, mianowicie 10 x 49 strzałów 30mm Rain Willow (wyrzutnie hukowe) No terez to chyba będzie słychać nas w Łodzi a może i nawet w Katowicach a to dopiero początek Noooooo no nooo no no ( ͡ʘ ͜ʖ ͡ʘ) Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 8 Października 2018 OOOOOO PANIE DOBRY JAK CHLEB, nie mam pytań co to będzie armagedon 1 Cytuj
Kamil™ 27 Opublikowano 8 Października 2018 Matko bosko. Jak to pójdzie wszystko na raz to łogiń bedzie taki że hoho. Cytuj
autostop95 1 Opublikowano 8 Października 2018 To było pewne, że dojdzie jeszcze sporo dobrego piro Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 10 Października 2018 Jak to dopiero jest "na początek" to aż boje się pomyśleć co będzie za 2 msc.Jak zwykle Marcinie klasa sama w sobie.Zdążyłem się już przyzwyczaić do twojej efektowności.Ja co roku stuff będzie wymiatał.Czekamy na kolejne zakupy☺ Cytuj
KrychFire 109 Opublikowano 17 Października 2018 7 minut temu, martinator5608 napisał: Txb 869 x 2 chyba zaszła pomyłka bo 869 to 600sh Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 17 Października 2018 1 godzinę temu, KrychFire napisał: chyba zaszła pomyłka bo 869 to 600sh Racja 689 ** Txb 869 jeszcze nie teraz Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 18 Października 2018 Jest Moc. to będzie pogrom osobiście to mi to śmierdzi DWA TXB689 NA RAZ ! czekam na więcej. Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 18 Października 2018 Żeby tylko dwa txb 869 na raz haha, kilkanaście jak nie kilkadziesiąt wyrzutni pójdzie na raz a żeby wszystko ładnie nagrać w dobrej jakość zakupiłem też nowy sprzęt Aparat Panasonic Lumix G80 Mikrofon - Rode Stereo VideoMic Pro Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 24 Października 2018 Elo, mała aktualizacja która diametralnie wpłynie na nasz stuff.. Ehh, pech chciał i dwóch kumpli odpadło z sylwestra co to oznacza dla naszego stuffu? Raz że sylwka nie będzie już w Gdańsku a dwa że stuff będzie o wiele mniejszy.. Ale cóż takie życie. Zobaczymy co z tego wyjdzie w grudniu.. Do tego czasu pozostaje peace out. Cytuj
matikoksu 17 Opublikowano 27 Października 2018 Dnia 24.10.2018 o 13:12, martinator5608 napisał: Elo, mała aktualizacja która diametralnie wpłynie na nasz stuff.. Ehh, pech chciał i dwóch kumpli odpadło z sylwestra co to oznacza dla naszego stuffu? Raz że sylwka nie będzie już w Gdańsku a dwa że stuff będzie o wiele mniejszy.. Ale cóż takie życie. Zobaczymy co z tego wyjdzie w grudniu.. Do tego czasu pozostaje peace out. Mniejszy stuff? Jak ty juz masz na szybko liczac stuff za jakies 4k a jest pazdziernik. To juz jest miazga a co bedzie do grudnia. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Listopada 2018 To prawda...Zawartość juz jest zachwycajaca.Nawet jakby juz nic nie doszło to i tak juz prawdziwa miazga... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi