Mroczny 163 Opublikowano 17 Września 2018 Nazwa Produktu: Tuono Blue 5 Importer: Funke/Dextrin Kod: TB5 Opakowanie: 10 szt Efekt: Niebieska flara + Huk [????] Nec: 7g [5g flash + 2g flame] [????] [prawdopodobnie] Cena: Nie wiadomo ale pewnie w cenie nowych sharków czyli 16zł +/- Petardy prawdopodobnie identyczne do nowych sharków z Funke [2017] czyli 7g nec [5 fb i reszta] Jest to nowa wersja Starych lubianych TB5 pakowanych po 20 sztuk które były popularne u nas jakoś w 2015 razem z sharkami od Supremo. Jak będzie wiadomo coś więcej to zaktualizuję temat, aktualnie czekamy Cytuj
Fajerwerki Shop 1 Opublikowano 20 Października 2018 https://fajerwerki.shop.pl/nowy-emiter-dzwieku-jest-moc,194.html Cytuj
ponczo12496 23 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Szczerze? Słabo wypadły. Brakuje mi basu jakie mają np 859, dum bum, a nawet fp3. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Dobre są czuć w nich moc ale brakuje im zdecydowanie basu huk owszem mocne są czuć tą siłę eksplozji.. ale ta znikoma ilość bassu jak dla mnie jest dość sporym minusem dla tego emitera dzwięku poza tym to ma ładną ciemnoniebieską flarę oraz piękny efekt tytanu. Cytuj
piro_ziom4 15 Opublikowano 22 Lutego 2022 aktualnie obecne na funke po 35 złotych na te czasy cena cudowna nic tylko brać!!! Cytuj
kuciak78 16 Opublikowano 24 Lutego 2022 W dniu 22.02.2022 o 19:45, piro_ziom4 napisał: aktualnie obecne na funke po 35 złotych na te czasy cena cudowna nic tylko brać!!! Niestety już podrożały :( Teraz już są po 42. Cytuj
piro_ziom4 15 Opublikowano 25 Lutego 2022 to i tak nie jest zła cena @kuciak78 chodzą prywatnie po 50 Cytuj
PiroMan25 76 Opublikowano 22 Września Jedne z moich ulubionych emiterów. Dobry huk, duża kula tytanu i piękna flara przed wybuchem. Jakość wykonania też bardzo dobra jak na produkcję chińską. Nic się nie sypie, nic się nie odlepia, a do tego mają plastikowe zatyczki. Niestety czasy świetności emiterów się skończyły, i są dostępne tylko prywatnie w cenie 75+, oraz w niektórych sklepach w cenach 110+. Dobrze że zrobiłem sobie mały zapasik . Jakby komuś się trafiła okazja do zakupu poniżej 60zł za opakowanie, to radzę brać. Cytuj
marc 11 Opublikowano 26 Września Dla mnie również były to jedne z lepszych jak nie najlepsze z tej polki... Były takie emitery jak shark,exploder4,5 ; tb5blue itd. ale te najbardziej mi się spodobały. Pierwszą paczkę jaką miałem to były pakowane po 20szt. Jakość masakra sypało się z nich..... Kiedy pojawiły się pakowane po 10szt jakość jak nie ten sam produkt!. Może dlatego tak je polubiłem. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi