Skocz do zawartości

[sQbaniec] Stuff 2018/2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym roku jak już od kilku lat planuje pokaz.

Budżet około 3-4tyś. Jak narazie konkretnego plany nie mam jak będzie wyglądał pokaz. Ale poczyniłem pewne inwestycje względem poprzednich lat.

A mianowicie będe próbował zdziałać coś z systemem RFRemotech Magic Fire B 32 kanały.

Może któryś z użytkowników miał z nim doczynienia ponieważ nie mam płyty CD do niego i nie wiem czy jest sens bawić się w programowanie pokazu czy lepiej odpalać z pilota.

43150051_381954542344592_3150367685666144256_n.jpg

Opublikowano

Ile dałeś??

Opublikowano

Nie przebijesz mnie w tym roku !!! Nie dam się !!! NIEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

400zł.

Pochwal się co masz w planach to postaram sie przebić... a tak to nawet nie wiem czy jestem w połowie drogi :D

Opublikowano

eeee? Jak to możliwe, że dostałeś to tylko za 400zł?

PS: Nie nie nie, nie zdradzę nie ma szans xd

Opublikowano

A warte więcej jeżeli są nowsze modele ?

Opublikowano

Coś chyba nasz tu bajerujesz. :P Ten system jest wart 1000zł. I to w wersji sprowadzanej z Chin. Skąd żeś to kupił?

PS: Ten model jest właśnie nowszy.

Opublikowano

W ogóle systemy to drogie zabawki a tu 32 kanały za 400 lol

Opublikowano

bo poprzedni właściciel był dość ciemny w te klocki :D

Opublikowano

No to z systemem mi się przyfarciło :D

Opublikowano

Ja mam ten system można zaprogramować go przy pomocy programu gdzie np podkładasz muzykę lub programujesz go ręcznie przyciskami każdy kanał podajesz czas w jakim ma odpalić ewentualnie pilot i wciskanie każdego kanału z osobna

Opublikowano

Wiesz może gdzie program do niego mogę pobrać ?

Opublikowano

No to jestem uratowany. Dzięki wielkie będe nie długo testował :D

Opublikowano

Kwota którą planujesz w tym roku wydać już powoduje u mnie zacieranie rąk co sie tam znajdzie i jak to będzie wyglądać?.Sam juz od kilku lat planuje połączyć pod system...Co roku jednak odkładam?..Brawo,że się w tym roku zdecydowałaś☺. 

Opublikowano

Ciekawe się zapowiada masz potężny system aż strach pomyśleć jakie kostki u ciebie zawitają a raczej ich ilość.  :) czekam z niecierpliwością na więcej.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mała aktualizacja. Szara seria to P7402 i P7648.

Jeszcze trochę kostek brakuje ;)

47442876_1479623058849142_2001459355551006720_n.jpg

Opublikowano

To ma być mała aktualizacja??  Jest grubo szefie

Opublikowano

Bardzo ładna aktualizacje zestawu ?

Może w następnym roku kupię wyrzutnie crater ! ?

Opublikowano

Masz to co napiękniejsze,najefektowniejsze i coś co robi niezwykłe wrażenie czyli kątówki....Grom genialnych kątówek.Zachwycajacy zestaw?

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Całość na ten rok. 

Oznaczenia potrzebne do podpięcie do systemu jak coś :D

IMG_20181230_194418.jpg

Opublikowano

Same kozackie wyrzutnie, bez zbędnego balastu, to co lubię.

Gość
Opublikowano

Elegancko ogarnąłes system i zapalniki ?