sQbaniec 10 Opublikowano 5 Października 2018 W tym roku jak już od kilku lat planuje pokaz. Budżet około 3-4tyś. Jak narazie konkretnego plany nie mam jak będzie wyglądał pokaz. Ale poczyniłem pewne inwestycje względem poprzednich lat. A mianowicie będe próbował zdziałać coś z systemem RFRemotech Magic Fire B 32 kanały. Może któryś z użytkowników miał z nim doczynienia ponieważ nie mam płyty CD do niego i nie wiem czy jest sens bawić się w programowanie pokazu czy lepiej odpalać z pilota. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Października 2018 Nie przebijesz mnie w tym roku !!! Nie dam się !!! NIEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 5 Października 2018 400zł. Pochwal się co masz w planach to postaram sie przebić... a tak to nawet nie wiem czy jestem w połowie drogi Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Października 2018 eeee? Jak to możliwe, że dostałeś to tylko za 400zł? PS: Nie nie nie, nie zdradzę nie ma szans xd Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Października 2018 Coś chyba nasz tu bajerujesz. Ten system jest wart 1000zł. I to w wersji sprowadzanej z Chin. Skąd żeś to kupił? PS: Ten model jest właśnie nowszy. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 5 Października 2018 W ogóle systemy to drogie zabawki a tu 32 kanały za 400 lol Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 5 Października 2018 bo poprzedni właściciel był dość ciemny w te klocki Cytuj
Blancik 3 Opublikowano 6 Października 2018 Ja mam ten system można zaprogramować go przy pomocy programu gdzie np podkładasz muzykę lub programujesz go ręcznie przyciskami każdy kanał podajesz czas w jakim ma odpalić ewentualnie pilot i wciskanie każdego kanału z osobna Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 6 Października 2018 Wiesz może gdzie program do niego mogę pobrać ? Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 6 Października 2018 http://www.rfremotech.com/Download/OmegaFire/Editor_V4.1.1Sa.exe Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 7 Października 2018 No to jestem uratowany. Dzięki wielkie będe nie długo testował Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 10 Października 2018 Kwota którą planujesz w tym roku wydać już powoduje u mnie zacieranie rąk co sie tam znajdzie i jak to będzie wyglądać.Sam juz od kilku lat planuje połączyć pod system...Co roku jednak odkładam..Brawo,że się w tym roku zdecydowałaś☺. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 11 Października 2018 Ciekawe się zapowiada masz potężny system aż strach pomyśleć jakie kostki u ciebie zawitają a raczej ich ilość. czekam z niecierpliwością na więcej. Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2018 Mała aktualizacja. Szara seria to P7402 i P7648. Jeszcze trochę kostek brakuje Cytuj
Hajtowy. 1 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Bardzo ładna aktualizacje zestawu Może w następnym roku kupię wyrzutnie crater ! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 1 Grudnia 2018 Masz to co napiękniejsze,najefektowniejsze i coś co robi niezwykłe wrażenie czyli kątówki....Grom genialnych kątówek.Zachwycajacy zestaw Cytuj
sQbaniec 10 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Całość na ten rok. Oznaczenia potrzebne do podpięcie do systemu jak coś Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Same kozackie wyrzutnie, bez zbędnego balastu, to co lubię. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi