sQbaniec 10 Opublikowano 12 Października 2018 OD czegoś trzeba zacząć. Tylko jaki plan ? Pokaz ? Pojedyncze odpalanie ? Jakiś budżet ? Cytuj
Rychu 5 Autor Opublikowano 12 Października 2018 W Planach były zakupy z PyroMoravi, Panty, Triplex'a oraz Jorge, ale pojawiły mi się możliwości tanich zakupów w Komecie. Ogólny plan to taki jak w poprzednim roku - pokaz Budżet - generalnie bez szaleństw. Myślę aby zamknąć się w podobnej kwocie jak w ubiegłym roku patrz foto. Do 1000zl Edit.: Mała aktualizacja: Obecnie prezentuje się tak... Aktualizacja - w wolnej chwili rozpakuję, w paczce m.in kalibry 50mm i wyrzutnie Funke W paczce było to: Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 3 Listopada 2018 Początek był skromny, teraz mamy listopad a ty już masz sporo dobrego towaru Zobaczymy co jeszcze przygotujesz... do sylwestra zostało jeszcze trochę czasu ^^ Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Listopada 2018 Że też wcześniej tu nie zajrzałem.Genialne zakupy.Uwielbiam kątówki.Tak naprawde każda mi sie podobala ktora mialem.Ten szeroki obraz widowiska i czesto te cudne miny...Crump powinien przyćmić twoja okolice.Widze,ze urozmaiciles stuff względem importerów.Kostki godne zazdroszczenia i duzej pochwały w twoim kierunku. Cytuj
piropiotr223 11 Opublikowano 21 Listopada 2018 Początek niepozorny a tu tak dołożyłeś do pieca Kostki prima sort, bardzo Ciekawa jest ta 50mm, interesujące jak wypadnie na żywo Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 22 Listopada 2018 Rychu tak jak mówiłeś, Gliwice w tym roku też dobrze zatrzasa i Niebem i Ziemia, konkretne kostki bez zbędnego gruzu, bardzo mi się podoba Cytuj
Rychu 5 Autor Opublikowano 22 Listopada 2018 Dnia 3.11.2018 o 12:24, Mroczny napisał: Początek był skromny, teraz mamy listopad a ty już masz sporo dobrego towaru Zobaczymy co jeszcze przygotujesz... do sylwestra zostało jeszcze trochę czasu ^^ Na początku były projekty i plany, które się z biegiem czasu się zmieniały. 20 godzin temu, damian7878 napisał: Że też wcześniej tu nie zajrzałem.Genialne zakupy.Uwielbiam kątówki.Tak naprawde każda mi sie podobala ktora mialem.Ten szeroki obraz widowiska i czesto te cudne miny...Crump powinien przyćmić twoja okolice.Widze,ze urozmaiciles stuff względem importerów.Kostki godne zazdroszczenia i duzej pochwały w twoim kierunku. Zapraszam częściej, może jeszcze się tu coś nowego pojawi. Też lubię pirotechnikę w układzie \|/ - to zrobi swoje choć w zeszłym roku Crump mnie nie powalił jakością ale zaskoczył rozmachem 10 strzałów w jednej serii zajmuje sporą cześć nieba Co do importerów to jak wyżej.. z przyczyn finansowych i stan magazynowy sklepów zakupy i plany modyfikuję na bieżąco. 19 godzin temu, piropiotr223 napisał: Początek niepozorny a tu tak dołożyłeś do pieca Kostki prima sort, bardzo Ciekawa jest ta 50mm, interesujące jak wypadnie na żywo Do pieca to dołożę jak wszystko podłączę i odpalę, w tedy to się dopiero zrobi piekarnik i ciekawe czy zostanie siwo po pokazie - Też mnie ciekawi New Altitude A - PS15256 - jednak nie ukrywam, wolę układy \|/ 9 godzin temu, luk2583 napisał: Rychu tak jak mówiłeś, Gliwice w tym roku też dobrze zatrzasa i Niebem i Ziemia, konkretne kostki bez zbędnego gruzu, bardzo mi się podoba Mam nadzieję, że nie tylko Gliwice. Na gruz jestem za stary to już mnie nie bawi. Lubię konkrety. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Robi wrażenie, same duże kostki praktycznie, bez rozdrabniania się. Cytuj
luk2583 11 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Co mam Ci powiedzieć, kupiłeś fajne i efektowne wyrzutnie, I i fan w połączeniu zrobią napewno dobra robotę i będziesz zadowolony Cytuj
Rychu 5 Autor Opublikowano 14 Grudnia 2018 59 minut temu, luk2583 napisał: Co mam Ci powiedzieć, kupiłeś fajne i efektowne wyrzutnie, I i fan w połączeniu zrobią napewno dobra robotę i będziesz zadowolony Mam nadzieję, że nie tylko ja będę zadowolony z pokazu 9 minut temu, Kamil911 napisał: Piękny zestaw rychu pokażesz klase w okolicy Dzięki, postaram się by tą klasę pokazać i by wszystko wyszło jak należy i odpali się bez większych przerw Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Mega ściana.Fantastycznie to wygląda.Wyrzutnie naprawde robiace mega show na niebie i z pewnością zachwycą wszystkich oglądających Cytuj
Rychu 5 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 Podsumowanie: Ilość strzałów: 943 Ilość prochu: 9597 gram Czas pokazu: 600 sekund Czas pokazu: 10 min 00 sek Kaliber [cal]: 0,8" - 2" Kaliber [mm]: 10 - 50 Klasa CE: F2, F3 Układ: /\ + | + \/ + \|/ Cena: 1600,24 zł Szczęśliwego Nowego Roku! 2 Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Wszystko pięknie, ładnie, kozackie wyrzutnie. ps. PS15256 to nie 50mm a 38mm Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 30 Grudnia 2018 Szykuje się piekny pokaz rychu baardzo mi się podoba twój stuff Kibicuje z całych sił aby się udał. Cytuj
Rychu 5 Autor Opublikowano 30 Grudnia 2018 34 minuty temu, k4n4li4 napisał: Wszystko pięknie, ładnie, kozackie wyrzutnie. ps. PS15256 to nie 50mm a 38mm Przyznaję mój błąd. Dziękuję za zwrócenie uwagi i spostrzegawczość 14 minut temu, Kamil911 napisał: Szykuje się piekny pokaz rychu baardzo mi się podoba twój stuff Kibicuje z całych sił aby się udał. Dziękuję. Jeśli się uda nagrać pokaz i będą zainteresowani będę mógł udostępnić film z pokazu Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi