Skocz do zawartości

[Kamil911] Stuff 2018/2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich po dłuższej nieobecności ;) Jako że Sylwester zbliża się sporymi krokami postanowiłem że i ja wyciągnę kartony z piwnicy i wstawię swój skromny arsenał :) A więc jakie plany w tym roku?  w co idę ilość ,zabawa, a może jakość ?! dobre pytanie jako że w ubiegłym roku dostałem sporo nauczki idąc w rakiety w tym roku obejdzie się bez zbędnego gruzu po prostu stwierdziłem że już mnie to nie jara jak kilka lat wstecz  w moim stuffie na pewno  w tym roku idę w jakość ! czyli w większości kostki PyroMoravii oraz Triplexa jak to wyjdzie ? to się zobaczy ;) plan jest ułożony w głowie co zostanie zakupione ale to tajemnica obecnie jest to 50 %  całego stuffu zakupy robiłem głównie w sklepie PiroPolska  za całość dałem około 620/650 zł ?

ZDJĘCIE NR 1.jpg

ZDJĘCIA NR 2.jpg

Opublikowano

Zapowiada sie ciekawie. Planujesz pokaz?

Opublikowano

Konkret zakupy ? czekam na więcej ?

Opublikowano
1 godzinę temu, KaMMiL napisał:

Zapowiada sie ciekawie. Planujesz pokaz?

Nie planuje jak narazie.. Odpalanie wszystkiego na raz nie sprawia mi żadnej radości. ;) 

55 minut temu, k4n4li4 napisał:

Konkret zakupy ? czekam na więcej ?

Będzie.. spokojnie :) w listopadzie kolejna część. 

Gość martinator5608
Opublikowano

No jak na początek to ładnie ?? sporo Pm do zabawy i dobre petardy ?

Opublikowano
1 godzinę temu, Kamil911 napisał:

Nie planuje jak narazie.. Odpalanie wszystkiego na raz nie sprawia mi żadnej radości. ;) 

Będzie.. spokojnie :) w listopadzie kolejna część. 

Trzymam za słowo ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Aktualizacja: przyszła 2 z 3 paczek o wartości 380 zł z sklepu PiroPolska :) a tak prezentuje się zawartość głównie to rakiety do zabawy przed północą. ;) 

IMG_20181027_162531.thumb.jpg.fe8b48b2fc80ac135f8d81e81782d3e3.jpg

IMG_20181027_162700.jpg

Gość martinator5608
Opublikowano

Piękne rakiety :D, na pierwszy zdjęciu ta wyrzutnia wygląda jak jakaś mała wyrzuteńka 20mm haha

Opublikowano
1 minutę temu, martinator5608 napisał:

Piękne rakiety :D, na pierwszy zdjęciu ta wyrzutnia wygląda jak jakaś mała wyrzuteńka 20mm haha

Dokładnie :P zestawy są gigantyczne i naprawdę robią wrażenie nie sądziłem że będą aż tak wysokie ! ?

Opublikowano

Czy nie chodzi o efekt a nie wielkość zestawu?? :D

Opublikowano
11 minut temu, hl1030 napisał:

Czy nie chodzi o efekt a nie wielkość zestawu?? :D

Bardziej wielkość zestawu.. :) chociaż i efekty są zacne. ?

Opublikowano

Dobry wybór, te rakiety to hit sezonu :)

Opublikowano

Ooo konkretnie. Same produkty dobrej jakosci. Piekny stuff sie szykuje.

Opublikowano

Dziś doszła do mnie ostatnia już paczka 3 z 3 na wystrzałową noc sylwestrową udało mi się skompletować cały wymarzony stuff więc nic już nie dojdzie. ;) Paczka ze sklepu PiroArt.eu za 600 zł. Wartość całego stuffu 1610 zł. 

Enjoy. ?

IMG_20181102_114041.thumb.jpg.6e982f49b4487d3193611c4503d7d572.jpg

Opublikowano

WOOOW na prawdę jestem pod wrażeniem Sorbet spektrum rarytaski same w sobie do tego świetny hard-rock + rakiety kulowe które podobno są super extra...   tego hi-tec'a aż szkoda odpalać z tą niebieską starodawną etykietą gdzie za pare groszy można było kupić kostkę z pięknym bogatym efektem a nie jakieś  świecidełka gdzie efektu zbyt nie widać na niebie bo jest tak ubogi.

Opublikowano
12 minut temu, endriu123457 napisał:

WOOOW na prawdę jestem pod wrażeniem Sorbet spektrum rarytaski same w sobie do tego świetny hard-rock + rakiety kulowe które podobno są super extra...   tego hi-tec'a aż szkoda odpalać z tą niebieską starodawną etykietą gdzie za pare groszy można było kupić kostkę z pięknym bogatym efektem a nie jakieś  świecidełka gdzie efektu zbyt nie widać na niebie bo jest tak ubogi.

Dzięki Andrzeju ;) wiesz, nie ma szelek 2" więc szelki na kiju muszą być. :P  Hi-Teca prawdopodobnie sobie zostawie i przeleży jeszcze rok albo poleci 11 listopada to się jeszcze zobaczy też mi go szkoda bo pamięta się tą starą poligrafie i ta niebieska folia na górze aż łezka się w oku kręci. ?

Opublikowano

Ładna paczka, nie widać że to tylko 600zł. Wygląda na dużo więcej. Szkoda tylko, że tak mało masz kostek PM tych 25sh 30mm bo to są jak Final Cake z Triplexa. Mam nadzieję, że strzelisz ładne show.  ?

• Thanks 1
Opublikowano
17 godzin temu, mpiwowski napisał:

Ładna paczka, nie widać że to tylko 600zł. Wygląda na dużo więcej. Szkoda tylko, że tak mało masz kostek PM tych 25sh 30mm bo to są jak Final Cake z Triplexa. Mam nadzieję, że strzelisz ładne show.  ?

Dzięki.☺️ Starałem się wybrać same kostki z najpiękniejszymi oraz różnymi efektami, i w miarę długo się utrzymującymi na niebie również mam taką nadzieję że będę najlepiej i najbardziej efektownie strzelał z całej okolicy. ;) w następnym roku myślę że będzie jeszcze więcej kostek  PM z serii  25 sh 30mm  jeśli tylko Hard Rock zrobi na mnie pozytywne wrażenie. ;) 

Opublikowano
11 godzin temu, pyrofuntv napisał:

Gdzie kupiłeś tą od Komety?

Zależy o jaką ci chodzi czy o P7575 czy wyrzutnie LUUZ. ? :)

Opublikowano
8 godzin temu, Kamil911 napisał:

Zależy o jaką ci chodzi czy o P7575 czy wyrzutnie LUUZ. ? :)

P 7575 :)

Opublikowano
1 godzinę temu, pyrofuntv napisał:

P 7575 :)

Sklep  bezpiecznefajerwerki.pl

Opublikowano

Jestem pełen podziwu.Zestaw wystrzałowy.Sprawdzone wyrzutnie wymieszane z mniej znanymi.Ciekawy jestem tego hard-rocka...Powiem szczerze,ze jeszcze go nie widzialem wcześniej...Kibicuje by dal czadu...Spektrum i sorbet moge opisywac do rana w samych superlatywach?...Cos czuje Kamilu,ze jeszcze na mała paczuszke sie zdecydujesz?...Takie mam przeczucie? 

Opublikowano
Dnia 5.11.2018 o 00:28, damian7878 napisał:

Jestem pełen podziwu.Zestaw wystrzałowy.Sprawdzone wyrzutnie wymieszane z mniej znanymi.Ciekawy jestem tego hard-rocka...Powiem szczerze,ze jeszcze go nie widzialem wcześniej...Kibicuje by dal czadu...Spektrum i sorbet moge opisywac do rana w samych superlatywach?...Cos czuje Kamilu,ze jeszcze na mała paczuszke sie zdecydujesz?...Takie mam przeczucie? 

Tak właśnie doszła taka tam paczuszka do postrzelania przed północą za  76 zł z sklepu PiroPolska ;)  Idzie do mnie coś jeszcze ale co to będzie  to okaże się za parę dni. 

IMG_20181112_161520.jpg

Pozostałości z sylwestra 2017/2018. :) 

IMG_20181104_163725.jpg

Opublikowano

Wyrzutnie z PyroMoravia i Triplexa rarytaski. Co do petard sporo emiterów, Screamy robią robotę miałem kiedyś 5s, najgłośniejsze co było mi dane odpalać. 

Rakiety Alcor zostały już okrzyknięte najlepszymi cena/jakość, zresztą widziałem testy na kanale Machonego -  tak, odtąd jak na shoutboxie znalazły się przeprosiny, można oficjalnie pisać pełną nazwę. Czesi zdominowali polskich importerów w górnej półce, nie tylko w rakietach.

Niektórym te pozostałości FP3, Sharków, DumBumów, Signalosów wystarczyłyby na następnego Sylwka bez dokupowania xD