Skocz do zawartości

[Kamil911] Stuff 2018/2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Dnia 9.12.2018 o 19:18, endriu123457 napisał:

Kolejna fajna paczuszka... jest pięknie panie kochany  ! ??

A będzie jeszcze piękniej... ?

Dnia 10.12.2018 o 23:19, damian7878 napisał:

Bardzo dobre wyrzutnie i w istotny sposób powędrowały w grono tych powyżej...Taka 16tka super byla Ci potrzebna...A viserion to mega gratka...Cos fantastycznego.

Dziękuje, przemyślane zakupy i godziny siedzenia i oglądania kostek bardzo pomogły w ich wyborze pod mój gust. ;) 

Opublikowano

Aktualizacja: Konkrety :)  zakupy zrobione w PiroArt.eu  zapłaciłem za tą pakę 315 zł z groszami, gratis w postaci petard DumBum F2 za który dziękuje. :) 

20181218_154732.jpg

Opublikowano

Same smakołyki,  somsiady będą zazdrosne a ja razem z somsiadami :P

Gość
Opublikowano

Za 3 takie kosteczki to tanioszka ;) 

Opublikowano

I cyk.. ostatnia aktualizacja w tym roku paczka z PiroPolska i kątówka która musiałem mieć czyli większości znana PaintingSky na północ a wyżej kosteczki do zabawy.  :)

20181218_173845.jpg

Opublikowano

wrzuć fote całości  :)

Opublikowano
27 minut temu, k4n4li4 napisał:

wrzuć fote całości  :)

Postaram się ale nic nie obiecuje, wszystko mam zapakowane  w kartony i upchane pod schodami w piwnicy pomyśle nad tym poważnie sam ciekaw jestem jak to będzie wyglądać. ;)

Opublikowano

Kolejna wyśmienita dostawa.Kozackie kostki.Txb475 miazga aczkolwiek wydaje mi sie,że jorgowski odpowiednik jw59 jest jeszcze lepszy.Aż nie mogę się doczekać foty całości.Wywoła wielki podziw z pewnością.Niebo rozwidnisz jak słońce?

Opublikowano
4 godziny temu, damian7878 napisał:

Kolejna wyśmienita dostawa.Kozackie kostki.Txb475 miazga aczkolwiek wydaje mi sie,że jorgowski odpowiednik jw59 jest jeszcze lepszy.Aż nie mogę się doczekać foty całości.Wywoła wielki podziw z pewnością.Niebo rozwidnisz jak słońce?

Dzięki, damianie co do TXB475 to się okaże jak wypadnie 31 grudnia mam nadzieje że nie będzie lipy. ;)

Aktualizacja:  Dziś doszła taka tam paczka z sklepu PiroPolska kostki.. kostki... i jeszcze więcej kostek. ! ;) 

20181221_172823.jpg

Opublikowano

No ciekaw jestem tej jw407. Napiszesz po sylwku czy była taka słaba jak ludzie mówią.

Opublikowano
4 minuty temu, k4n4li4 napisał:

No ciekaw jestem tej jw407. Napiszesz po sylwku czy była taka słaba jak ludzie mówią.

Po to ją kupiłem aby sprawdzić ale po filmach nie widać tragedii ;) Nec też nie jest zły ! ma więcej niż 49sh Tripla Winter ;) 

Opublikowano
48 minut temu, Kamil911 napisał:

Po to ją kupiłem aby sprawdzić ale po filmach nie widać tragedii ;) Nec też nie jest zły ! ma więcej niż 49sh Tripla Winter ;) 

No właśnie na filmach wygląda ok,  się okaże :)

Opublikowano

The legend powinna wykonać robotę.Mislem ja kiedyś i nie zawiadła.Widze jw68.Bardzo mnie zaskoczyła rok temu.Bardzo duże tozbryzgi...Szeroka gama efektów jak na 19tke...

Opublikowano

Aktualizacja: Zakupy z marketów Biedronka/Lidl/Kaufland wydane równe 300 zł  zestawy rakiet do zabawy przed północą. :)  Wartość całego stuffu 3700 zł.

20181228_124000.jpg

Gość
Opublikowano

Skąd wziąłeś na to pieniądze?

Opublikowano
1 minutę temu, FANATYK napisał:

Skąd wziąłeś na to pieniądze?

Zrobiłem napad na bank. :P

Opublikowano

Ale grubo będzie,  mega stuff jak co roku

Opublikowano

Rewelacja... Stuff coś pięknego same super kosteczki, rakiety, zestawy.wielka dyyyyszka 

Opublikowano

Tak się prezentuje całość jest to również koniec wszystkich przygotowań które szykuje na jutrzejszy dzień. ;) Na samym wstępie chciałbym gorąco podziękować sklepowi PiroArt.eu za sprawność i profesjonalne podejście do klienta oraz posiadanie ogromnej różnorodności produktów i sprawną wysyłkę gdyby nie ten sklep mój stuff kompletnie inaczej by wyglądał w tym roku. Ale nie przedłużając tak się prezentuje Stuff  aż 33 kostki w tym jedna o której zupełnie zapomniałem  mianowicie SuperBomba  :(  oraz 57 rakiet oczywiście nie jest to wszystko ! nie ma zdjęcia szelek  20 x 1,75 oraz petard/emiterów  i kartonu drobnicy  to wszystko by się nie zmieściło na jednym zdjęciu niestety. :( dlatego wrzucam tyle zdjęć ile mogę. ;)  Koszt całkowity: 3700zł.

20181230_133321.thumb.jpg.710bb2948b2505d68d478b92b93f5804.jpg

20181230_133348.jpg

20181230_133955.jpg

Opublikowano

Normalnie łał szok sporo kostek, efektów i bezpieczeństwa na ten nowy rok !

Opublikowano

Kozak stuff, same duże kalibry i sporo rakiet do zabawy.

Opublikowano

Jestem pod niesamowitym wrażeniem?.Co za stuff.Kosmiczny grom efektownych i efektywnych wyrzutni.                                                                               Ja bym tak nie ryzykował??.Naprawde łóżko mogło Ci pęknąć?.Musi być twarde jak kamień?             Udanego Sylwestra?

Opublikowano
2 godziny temu, damian7878 napisał:

Jestem pod niesamowitym wrażeniem?.Co za stuff.Kosmiczny grom efektownych i efektywnych wyrzutni.                                                                               Ja bym tak nie ryzykował??.Naprawde łóżko mogło Ci pęknąć?.Musi być twarde jak kamień?             Udanego Sylwestra?

Hahah ? Dzięki damianie to łóżko zapewne pamięta drugą wojne i faktycznie jest twarde jak job twoją mać nie co to te dzisiejsza hehe nie śpię na nim :P to w garażu stare łóżko dziadka ;) nie ma mowy bym to miał wtargiwać schodami na piętro trochę wysiłku to kosztowało.. ale chyba było warto. Szczęśliwego Nowego Roku damianie zrób pogrom w okolicy. :)