Kamil911 119 Autor Opublikowano 20 Listopada 2018 36 minut temu, mantis napisał: Wyrzutnie z PyroMoravia i Triplexa rarytaski. Co do petard sporo emiterów, Screamy robią robotę miałem kiedyś 5s, najgłośniejsze co było mi dane odpalać. Rakiety Alcor zostały już okrzyknięte najlepszymi cena/jakość, zresztą widziałem testy na kanale Machonego - tak, odtąd jak na shoutboxie znalazły się przeprosiny, można oficjalnie pisać pełną nazwę. Czesi zdominowali polskich importerów w górnej półce, nie tylko w rakietach. Niektórym te pozostałości FP3, Sharków, DumBumów, Signalosów wystarczyłyby na następnego Sylwka bez dokupowania xD Dziękuje za miłe słowa. to jeszcze nie wszystko,na dniach pojawi się kilka bardzo istotnych kostek. No nie stety jak widać petardy/emitery leżą tak z roku na rok od 3 lat mam problem z wystrzelaniem wszystkich petard być może ten sylwester to zmieni po prostu czuję że petardy już mnie tak nie rajcują jak za młodych lat staram się ograniczyć kupno ich do minimum ale i tak zawsze wychodzi inaczej chyba pozostał mi sam sentyment do ich posiadania. Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 25 Listopada 2018 Aktualizacja: Więcej konkretów zakupy robiłem w sklepie PiroArt.eu paka za 500 zł PS. Nie zwalniam tempa coś jeszcze wpadnie Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 25 Listopada 2018 Oooo kula ale teraz dales.. piekne kosteczki. Czy to juz koniec? Cytuj
Rychu 5 Opublikowano 25 Listopada 2018 Kolejne dobre zakupy. Jak już będziesz miał wszystko podlicz proszę ilość strzałów i gramaturę NEC - bo to już sporo kg z tego gram wyszło Życzę udanej zabawy jeśli nadal planujesz wszystko odpalać osobno Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 25 Listopada 2018 44 minuty temu, Piotrek007 napisał: Oooo kula ale teraz dales.. piekne kosteczki. Czy to juz koniec? Nie sądzę coś ciekawego wleci na dniach a zresztą.. do grudnia jeszcze sporo czasu. 39 minut temu, Rychu napisał: Kolejne dobre zakupy. Jak już będziesz miał wszystko podlicz proszę ilość strzałów i gramaturę NEC - bo to już sporo kg z tego gram wyszło Życzę udanej zabawy jeśli nadal planujesz wszystko odpalać osobno Według obliczeń wyszło 477 sh 30mm oraz 80 sh 25mm oraz cała gramatura wszystkich kostek wynosi 10946 gram. Cytuj
Piotrek007 79 Opublikowano 25 Listopada 2018 22 minuty temu, Kamil911 napisał: gramatura wszystkich kostek wynosi 10946 gram. mamy taliba na forum :) Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Listopada 2018 Drugi po mnie który wziął Punk Rocka, liczę że ta kostka bardzo mocno pozytywnie zaskoczy. Ładny stuff !! Hmm, też muszę wyliczyć gramaturę swoich w sumie. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 25 Listopada 2018 Ooooo Panie kochany ale paczuszka coś pięknego mega maxxx Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 25 Listopada 2018 13 minut temu, mpiwowski napisał: Drugi po mnie który wziął Punk Rocka, liczę że ta kostka bardzo mocno pozytywnie zaskoczy. Ładny stuff !! Dzięki Wziełem ponieważ czymś się wyróżnia.. rzadkim efektem + ciekawym efektem miny z mieniącymi się czerwonymi gwiazdkami mam nadzieję że pokażę klasę. Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 25 Listopada 2018 1 minutę temu, Kamil911 napisał: Dzięki Wziełem ponieważ czymś się wyróżnia.. rzadkim efektem + ciekawym efektem miny z mieniącymi się czerwonymi gwiazdkami mam nadzieję że pokażę klasę. Ja wziąłem pod kątem wyrazistości i jakości tego efektu na niebie w stosunku do jego wielkości. Patrząc po filmach palmy posiadające taki efekt z reguły są słabe w przeciwieństwie do Punk Rocka. Cytuj
AdrianoGKW 20 Opublikowano 25 Listopada 2018 Oo Kamiloss widać w tym roku ostre pierdzielnięcie bez gruzu w stuffie. Konkret w Wejherowie będzie;)) Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Listopada 2018 Wysokiej jakości konkreciki.Grafitii to pewnie z tego samego kartona przyjedzie do mnie za 2-3 dni.Porzadne zakupy.Nie ma slabizny...Efektowne i różnego efektu wyrzutnie.Zrobisz pogrom na niebie Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 Aktualizacja: 20 Szelek SP 1,75 cala oraz oryginalna rura 1.75 kupiona na FajerwerkiLider Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 29 Listopada 2018 O cię kurła panie ale rarytaski, pewnie od jarosława 1 Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 29 Listopada 2018 4 minuty temu, k4n4li4 napisał: O cię kurła panie ale rarytaski, pewnie od jarosława Jak się bawić to się bawić ale bez przesady. 1 Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 Skromna paczka za jakieś 200 zł Aplauzy i Rzymiaki do postrzelania przed północą. Viserion i Fireball na 12. Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 9 Grudnia 2018 bardzo ładne dopełnienie całęgo stuffu, viserion zrobi robotę i te rzymiaki Cytuj
Gerlach 7 Opublikowano 9 Grudnia 2018 39 minut temu, Kamil911 napisał: Skromna paczka za jakieś 200 zł Aplauzy i Rzymiaki do postrzelania przed północą. Viserion i Fireball na 12. Gdzie zamawiałeś tą paczkę ? Chodzi mi główne o te rzymaki Cytuj
Kamil911 119 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 5 minut temu, Gerlach napisał: Gdzie zamawiałeś tą paczkę ? Chodzi mi główne o te rzymaki Rzymiaki w PiroArt. Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Kolejna fajna paczuszka... jest pięknie panie kochany ! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Bardzo dobre wyrzutnie i w istotny sposób powędrowały w grono tych powyżej...Taka 16tka super byla Ci potrzebna...A viserion to mega gratka...Cos fantastycznego. Cytuj
DawidPirotechnik 4 Opublikowano 11 Grudnia 2018 jakoś wena na pisanie "opowiadań" mi minęła więc napisze ... porządny zestaw Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi