autostop95 1 Opublikowano 14 Października 2018 Witam. Przedstawiam Wam mój aktualny stuff na sylwestra 2018/19. Teraz czekam na jakieś okazje by dorwać kilka bardzo dobrych wyrzutni, może jakieś rakiety jeszcze dojdą, ale bardziej chcę się skupić na ,,kostkach" Zdjęcia: : Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 14 Października 2018 No no... funke szanuję bardzo :)x Faktycznie brakuje kostek bo gruzu już zbyt dużo :DD Czekam na kolejne aktualizacje Cytuj
Gość martinator5608 Opublikowano 14 Października 2018 Stuff zapowiada się super, dobre kostki, rakiety, petardy i Piro bajery. Będę czekał na aktualizację Cytuj
Sevento 16 Opublikowano 15 Października 2018 W petardach poszedłeś na jakość i to doceniam O wyrzutniach się nie wypowiadam, bo dawno ich nie obserwowałem i nie znam efektów Ile łącznie PLN na zdjęciu? Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 15 Października 2018 27 minut temu, Sevento napisał: W petardach poszedłeś na jakość i to doceniam O wyrzutniach się nie wypowiadam, bo dawno ich nie obserwowałem i nie znam efektów Ile łącznie PLN na zdjęciu? Ciężko powiedzieć, bo po pierwsze staram się nie liczyć ile wydałem (spokojniejszy sen :D) a po drugie, to niektóre rzeczy kupowane były w czasie promocji. Cytuj
mantis 433 Opublikowano 15 Października 2018 Wreszcie ktoś wrzucił coś z porządnymi zdjęciami jak ze studniówki. Dużo rzeczy będzie się pokrywało z tym co chcę mieć w stuffie. Braterska pięść ziomex. Cytuj
autostop95 1 Autor Opublikowano 15 Października 2018 52 minuty temu, mantis napisał: Wreszcie ktoś wrzucił coś z porządnymi zdjęciami jak ze studniówki. Dużo rzeczy będzie się pokrywało z tym co chcę mieć w stuffie. Braterska pięść ziomex. Czyli wychodzi na to, że mamy podobny gust Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 21 Listopada 2018 Bardzo różnorodny stuff.Zaopatrzyłeś się widzę w kostki od różnych producentów.Najwyższej jakości wyrzutnie.W ogole piro prawie wszystkich kategorii u Ciebie.Milo zobaczyć jakoś zdobyty moździerz.Fajne rakiety,petardy artykuly rozne...Bedzie i efekt i fajna zabawa rozgrzewkowa wieczorem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi