ProXorGam3s 0 Opublikowano 18 Października 2018 Cześć Jestem tu troszeczkę nowy,kiedyś pisałem posty na tym forum. Niestety mam dylemat co kupić w tym roku na sylwestra. Zastanawiałem się na mysteryboxami od machonego ale stwierdziłem.że lepszym pomysłem będzie kupienie czegoś samemu na ręke. Zwracam się z wielką prośbą czy ktoś by mógł mi skąpletować stuuf na sylwestra do 300 zł i podał oczywiście stronkę z jakiej mam zamówić stuff,największy nacisk na Huk w tym roku,z góry Dziękuje !! Cytuj
0 Hajtowy. 1 Opublikowano 18 Października 2018 Co do wyrzutni hukowych polecam wyrzutnię El Titanio DB32 Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 18 Października 2018 Huk w sensie same petardy czy i wyrzutnie/rakiety też Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 18 Października 2018 Titanblitz 5 MIX FP5-MIX Shark PS5 20 szt. Signalos 2.0 - 12 szt. Exploder 5 TP5 Typhoon Salute PSS1008B DumBum Rakiety RS4D Scream Rocket 2 3-Stage 4 szt. El Titanio DB32 DumBum C4925D Mini Piropolska.pl 317zl po użyciu kodu elitamachonego Cytuj
0 ProXorGam3s 0 Autor Opublikowano 19 Października 2018 Dnia 18.10.2018 o 21:00, k4n4li4 napisał: Huk w sensie same petardy czy i wyrzutnie/rakiety też Petardy,wyrzutnie i rakietki to może bardziej pod efekt tak jakby hmm ci opisać 50% petard np a reszta to inne rodzaje Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 19 Października 2018 58 minut temu, ProXorGam3s napisał: Petardy,wyrzutnie i rakietki to może bardziej pod efekt tak jakby hmm ci opisać 50% petard np a reszta to inne rodzaje To co dałem wyżej sprawdź, powinno być ok Ewentualnie zamień eltitanio na micro dumbum, 10zl drożej ale kaliber 25 mm więc i huk głośniejszy 58 minut temu, ProXorGam3s napisał: Cytuj
Pytanie
ProXorGam3s 0
Cześć
Jestem tu troszeczkę nowy,kiedyś pisałem posty na tym forum.
Niestety mam dylemat co kupić w tym roku na sylwestra.
Zastanawiałem się na mysteryboxami od machonego ale stwierdziłem.że lepszym
pomysłem będzie kupienie czegoś samemu na ręke. Zwracam się z wielką
prośbą czy ktoś by mógł mi skąpletować stuuf na sylwestra do
300 zł i podał oczywiście stronkę z jakiej mam zamówić stuff,największy
nacisk na Huk w tym roku,z góry Dziękuje !!
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi