Skocz do zawartości
  • 0

Czarny piątek...

Piotrek007

Pytanie

Opublikowano

Witam. Czy macie jakieś info co do czarnego piątku. Jakie sklepy się szykują? I czego się można spodziewać. Może ktoś pamięta jak było rok temu. Gdzie najlepiej było uderzyć na zakupy. Pozdrawiam  

21 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Najlepiej to czekać, jakieś informacje zaczną się pojawiać na kilka dni przed. 

• 0
Opublikowano

No czekam czekam... może coś da się wyrwać...już troszkę huku będzie teraz tylko wyrzutnie zostały

• 0
Opublikowano

Dobre pytanie ... Mam nadzieje, że sklepy przygotują jakieś ciekawe promocje ! Sam nie mogę się doczekać :D

• 0
Opublikowano

Ze względu na sytuację na rynku pirotechnicznym nie spodziewam się wielkich obniżek niestety :(

• 0
Opublikowano
5 godzin temu, Piotrek007 napisał:

Witam. Czy macie jakieś info co do czarnego piątku. Jakie sklepy się szykują? I czego się można spodziewać. Może ktoś pamięta jak było rok temu. Gdzie najlepiej było uderzyć na zakupy. Pozdrawiam 

Z tego co pamiętam to najbardziej korzystna oferta w poprzednim roku znajdowała się na BigFun. :) ale kto wie być może tym razem pałeczke przejmie inny sklep. ;) tak jak piszą poprzednicy trzeba jeszcze poczekać bo z pewnością każdy sklep dołączy się do tego zdarzenia pytanie tylko jaki sklep będzie dominował ofertą.

• 0
Opublikowano
9 godzin temu, Kamil911 napisał:

Z tego co pamiętam to najbardziej korzystna oferta w poprzednim roku znajdowała się na BigFun. :) ale kto wie być może tym razem pałeczke przejmie inny sklep. ;) tak jak piszą poprzednicy trzeba jeszcze poczekać bo z pewnością każdy sklep dołączy się do tego zdarzenia pytanie tylko jaki sklep będzie dominował ofertą.

A rok temu były obniżki cen czy dobieranie w gratisach? Bo obecnie niektóre sklepy maja jakieś chore ceny. 

• 0
Opublikowano
23 minuty temu, Piotrek007 napisał:

A rok temu były obniżki cen czy dobieranie w gratisach? Bo obecnie niektóre sklepy maja jakieś chore ceny. 

Obniżki cen.

• 0
Opublikowano

TOP 10 fajerwerkimarket.pl się szykuje ;)

• 0
Opublikowano

Z dosyć pewnego źródła z facebooka słyszałem, że PiroPolska coś będą starać się organizować :) Czekam również i jestem ciekaw jakie obniżki były w tamtym roku średnio ile %? Pamięta ktoś może? Bo niestety w tamtym roku przespałem Black Friday! W tym roku postaram się nie :D

• 0
Gość martinator5608
Opublikowano
13 minut temu, Mouthes napisał:

Z dosyć pewnego źródła z facebooka słyszałem, że PiroPolska coś będą starać się organizować :) Czekam również i jestem ciekaw jakie obniżki były w tamtym roku średnio ile %? Pamięta ktoś może? Bo niestety w tamtym roku przespałem Black Friday! W tym roku postaram się nie :D

Hehe, będą sklepy co dziwnym trafem podniosą ceny o x % i potem niby będzie black friday przecena xD. A inne sklepy dadzą rzeczywisty rabat który myślę że nie przekroczy 25% :)

• 0
Opublikowano

W tamtym roku piropolska nic nie organizowało więc nie nastawiajcie sie

• 0
Opublikowano

Uuuu a to sknerusy.....

Z tym podwyższeniem cen to i ja zauważyłem a pozniej wielki napis wyprzedaz albo promocja. 

Taniefajerwerki miały chyba do 40%  gratisów. Ale cenowo u innych wychodzilo lepiej nawet bez gratisów oczywiście w zależności jakie piro.

• 0
Opublikowano

Lepiej niech sklepy nie robią promocji ale trzymają niskie ceny.

• 0
Opublikowano

Dokładnie. Ale jak jest okazja to wala cenami z kosmosu. Np cena danger 5

• 0
Opublikowano

Panowie a jak radzicie bo w tym roku wracam do świętowania sylwestra jak za starych dobrych czasów i mam na to ok. 600zł. Jak to wyglądało lata wstecz?

Najlepiej kupować teraz, czy może koniec listopada początek grudnia. Ceny lekko jeszcze zejdą w dół a może pójdą w górę i własnie lepiej teraz kupować?

• 0
Opublikowano

Ja bym czekał na czarny piątek. Kupisz teraz a jak się okaże, że na czarny piątek będą promocje to będzie ból d*py.

Piro nie zabraknie na pewno a i importerzy szykują sporo nowości.

• Like 1
  • 0
Opublikowano

Tylko czy na czarny piątek sklepy nie wystawia po kilka szt produktu. A po piątku ceny w górę.

• 0
Opublikowano

W sumie to rób jak chcesz :)

• 0
Opublikowano

W tamtym roku ceny byly dużo niższe i 35-40% obniżki w sklepach...W tym roku ceny wyższe i jakoś też  nie wierze,że będą takie przecenki w czarny piatek...

• Like 1
  • 0
Opublikowano

To bylo do przewidzenia...Te wszystkie promocje w sklepach internetowych w ostatnich latach robione byly temu by pozbyc sie zalegajacego towaru...Mowie tu o produktach bez CE...Jakos sie trzeba bylo pozbyc ich bo procedury to procedury....Teraz kiedy juz sklepy nie maja produktow bez certyfikatu nie spiesza sie z pozbyciem sie towaru...

• Sad 1