Piotrek007 79 Opublikowano 23 Października 2018 Witam. Czy macie jakieś info co do czarnego piątku. Jakie sklepy się szykują? I czego się można spodziewać. Może ktoś pamięta jak było rok temu. Gdzie najlepiej było uderzyć na zakupy. Pozdrawiam Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 23 Października 2018 Najlepiej to czekać, jakieś informacje zaczną się pojawiać na kilka dni przed. Cytuj
0 Piotrek007 79 Autor Opublikowano 23 Października 2018 No czekam czekam... może coś da się wyrwać...już troszkę huku będzie teraz tylko wyrzutnie zostały Cytuj
0 Hajtowy. 1 Opublikowano 23 Października 2018 Dobre pytanie ... Mam nadzieje, że sklepy przygotują jakieś ciekawe promocje ! Sam nie mogę się doczekać :D Cytuj
0 autostop95 1 Opublikowano 23 Października 2018 Ze względu na sytuację na rynku pirotechnicznym nie spodziewam się wielkich obniżek niestety Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 23 Października 2018 5 godzin temu, Piotrek007 napisał: Witam. Czy macie jakieś info co do czarnego piątku. Jakie sklepy się szykują? I czego się można spodziewać. Może ktoś pamięta jak było rok temu. Gdzie najlepiej było uderzyć na zakupy. Pozdrawiam Z tego co pamiętam to najbardziej korzystna oferta w poprzednim roku znajdowała się na BigFun. ale kto wie być może tym razem pałeczke przejmie inny sklep. tak jak piszą poprzednicy trzeba jeszcze poczekać bo z pewnością każdy sklep dołączy się do tego zdarzenia pytanie tylko jaki sklep będzie dominował ofertą. Cytuj
0 Piotrek007 79 Autor Opublikowano 24 Października 2018 9 godzin temu, Kamil911 napisał: Z tego co pamiętam to najbardziej korzystna oferta w poprzednim roku znajdowała się na BigFun. ale kto wie być może tym razem pałeczke przejmie inny sklep. tak jak piszą poprzednicy trzeba jeszcze poczekać bo z pewnością każdy sklep dołączy się do tego zdarzenia pytanie tylko jaki sklep będzie dominował ofertą. A rok temu były obniżki cen czy dobieranie w gratisach? Bo obecnie niektóre sklepy maja jakieś chore ceny. Cytuj
0 Kamil911 119 Opublikowano 24 Października 2018 23 minuty temu, Piotrek007 napisał: A rok temu były obniżki cen czy dobieranie w gratisach? Bo obecnie niektóre sklepy maja jakieś chore ceny. Obniżki cen. Cytuj
0 Mouthes 7 Opublikowano 24 Października 2018 Z dosyć pewnego źródła z facebooka słyszałem, że PiroPolska coś będą starać się organizować Czekam również i jestem ciekaw jakie obniżki były w tamtym roku średnio ile %? Pamięta ktoś może? Bo niestety w tamtym roku przespałem Black Friday! W tym roku postaram się nie Cytuj
0 Gość martinator5608 Opublikowano 24 Października 2018 13 minut temu, Mouthes napisał: Z dosyć pewnego źródła z facebooka słyszałem, że PiroPolska coś będą starać się organizować Czekam również i jestem ciekaw jakie obniżki były w tamtym roku średnio ile %? Pamięta ktoś może? Bo niestety w tamtym roku przespałem Black Friday! W tym roku postaram się nie Hehe, będą sklepy co dziwnym trafem podniosą ceny o x % i potem niby będzie black friday przecena xD. A inne sklepy dadzą rzeczywisty rabat który myślę że nie przekroczy 25% Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 24 Października 2018 W tamtym roku piropolska nic nie organizowało więc nie nastawiajcie sie Cytuj
0 Piotrek007 79 Autor Opublikowano 24 Października 2018 Uuuu a to sknerusy..... Z tym podwyższeniem cen to i ja zauważyłem a pozniej wielki napis wyprzedaz albo promocja. Taniefajerwerki miały chyba do 40% gratisów. Ale cenowo u innych wychodzilo lepiej nawet bez gratisów oczywiście w zależności jakie piro. Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 24 Października 2018 Lepiej niech sklepy nie robią promocji ale trzymają niskie ceny. Cytuj
0 Piotrek007 79 Autor Opublikowano 24 Października 2018 Dokładnie. Ale jak jest okazja to wala cenami z kosmosu. Np cena danger 5 Cytuj
0 Piter221 7 Opublikowano 25 Października 2018 Panowie a jak radzicie bo w tym roku wracam do świętowania sylwestra jak za starych dobrych czasów i mam na to ok. 600zł. Jak to wyglądało lata wstecz? Najlepiej kupować teraz, czy może koniec listopada początek grudnia. Ceny lekko jeszcze zejdą w dół a może pójdą w górę i własnie lepiej teraz kupować? Cytuj
0 k4n4li4 276 Opublikowano 25 Października 2018 Ja bym czekał na czarny piątek. Kupisz teraz a jak się okaże, że na czarny piątek będą promocje to będzie ból d*py. Piro nie zabraknie na pewno a i importerzy szykują sporo nowości. 1 Cytuj
0 Piotrek007 79 Autor Opublikowano 26 Października 2018 Tylko czy na czarny piątek sklepy nie wystawia po kilka szt produktu. A po piątku ceny w górę. Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 14 Listopada 2018 W tamtym roku ceny byly dużo niższe i 35-40% obniżki w sklepach...W tym roku ceny wyższe i jakoś też nie wierze,że będą takie przecenki w czarny piatek... 1 Cytuj
0 Pirotechnik z Retkini 0 Opublikowano 17 Listopada 2018 Gadałem z BigFunem i mają być promocje ale mniejsze już. Cytuj
0 damian7878 98 Opublikowano 17 Listopada 2018 To bylo do przewidzenia...Te wszystkie promocje w sklepach internetowych w ostatnich latach robione byly temu by pozbyc sie zalegajacego towaru...Mowie tu o produktach bez CE...Jakos sie trzeba bylo pozbyc ich bo procedury to procedury....Teraz kiedy juz sklepy nie maja produktow bez certyfikatu nie spiesza sie z pozbyciem sie towaru... 1 Cytuj
Pytanie
Piotrek007 79
Witam. Czy macie jakieś info co do czarnego piątku. Jakie sklepy się szykują? I czego się można spodziewać. Może ktoś pamięta jak było rok temu. Gdzie najlepiej było uderzyć na zakupy. Pozdrawiam
21 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi