Hexano 0 Opublikowano 26 Października 2018 Chciał bym wam przedstawić wyrzutnie z lidla Predatora. Wyrzutnia strasznie na plus jak za takie pieniądze to props!! Poniżej przedstawiam filmik z wyrzutnią : https://www.youtube.com/watch?v=mBvYcqzr0-4&feature=youtu.be Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 27 Października 2018 Miałem ją 2 lata temu mi nie przypadła do gustu a cena też nie powala bo w tym przedziale cenowym już na prawdę można wybrać o wiele lepszą kostkę. Cytuj
ArbTree 67 Opublikowano 2 Stycznia 2023 Miałem ją w 2014 roku i nie była zła, i mieliśmy ją ponownie na tego sylwestra . Mam wrażenie ze została poprawiona, bo efekty na prawdę były duże i gęste . I w tym wypadku jest najlepszą alternatywa do tajfuna z jorge, chociażby względem ceny 160 a blisko 400 to duża różnica . Filmowane z ok. 20 metrów Cytuj
Moloch 148 Opublikowano 3 Stycznia 2023 Faktycznie zmienili efekty, prezentuje się dużo lepiej niż jak ja ją kupowałem. Klon Tajfuna jak mówisz. Cytuj
baston88 0 Opublikowano 15 Stycznia 2023 Predator robił robotę jak był po 99 . Za 160 już trochę mniej, ale być może to z tego, że już mi się opatrzył . W Tajfunie za to robiła robote podwójna salwa z cracklingiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi