endriu123457 56 Opublikowano 27 Listopada 2018 Oooo cieee panie ale będzie u ciebie hałaśliwie 4x TS zrobi wielkie ShOoOoW + zacne petardki.... Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 27 Listopada 2018 26 minut temu, endriu123457 napisał: Oooo cieee panie ale będzie u ciebie hałaśliwie 4x TS zrobi wielkie ShOoOoW + zacne petardki.... Panie Andrzeju, 6 x TS a nie 4 Tak więc jeszcze lepiej. Cytuj
Mroczny 163 Opublikowano 27 Listopada 2018 Signaloski 3.0 ciekawe jak wypadają na tle 859 i fp3nwp...hmm, Dextrin pisał, że sa mocniejsze Cytuj
PuMeX 10 Opublikowano 27 Listopada 2018 Dnia Sun Oct 28 2018 o 11:49, KrychFire napisał: Tylko oddaj mi uzupełnioną ! W razie jakichkolwiek komplikacji, jego kostki które są w moim posiadaniu zostaną odinstalowanie z zawartości - w dodatku kilka razy więcej warte Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 27 Listopada 2018 Świetny wybór będzie bardzo dynamicznie i bardzo głośno, zadrżą szyby w oknach somsiady będą zazdrościć. Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 28 Listopada 2018 Tak,zadrżą albo wylecą.Fajne hukowki.Twoj stuff naprawdę zachwyca Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 28 Listopada 2018 Dnia 27.11.2018 o 17:30, Mroczny napisał: Signaloski 3.0 ciekawe jak wypadają na tle 859 i fp3nwp...hmm, Dextrin pisał, że sa mocniejsze Jak najbardziej polecam Emitery! Po wczorajszym teście moim zdaniem nie ma lepszy 3g Cytuj
Rekab 0 Opublikowano 29 Listopada 2018 bardzo dużo mniejszych ale świetnych kostek z dobrymi efektami, będzie sztos w połączeniu z endriu i pumexem Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2018 No to kolejne i zarazem przedostatnie zakupy tegoroczne. Wachlarz to TXC075 NWP I Kostka to YW902 Mogę zdradzić,że to ostanie takie większe zakupy i została tylko paczka do zamówienia z petardami i różnymi pierdołami, która powinna się pojawić przed świętami. Pozdro PiroManiacy! 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Zakupy okazałe i konkretne...Ciekawe jak spisze sie ten yhw902.Czekamy na kolejną paczkę i zdjęcie całości Cytuj
mpiwowski 182 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Prima sort stuff, wielka trójca jak połączy siły w Bydgoszczy to będzie nie lada moc. Cytuj
Kamil911 119 Opublikowano 12 Grudnia 2018 Ten YHW902 robi wrażenie mega konkretny stuff bez pitu pitu wierzę że wasza ekipa rozwali system w Bydgoszczy ponownie.. Cytuj
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2018 Ciekawe jak będzie z tymi twoimi TITANIUM SALUTE. Podobno cała partia z tego roku jest wadliwa. No może nie tak bardzo wadliwa jak specyficzna. Strzela po prostu dużo szybciej. Jeden ze sklepów wysyłał mi maila, że mogę zwrócić te kostki na ich koszt bo nie dają gwarancji co z nich będzie. Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 13 Grudnia 2018 49 minut temu, FANATYK napisał: Ciekawe jak będzie z tymi twoimi TITANIUM SALUTE. Podobno cała partia z tego roku jest wadliwa. No może nie tak bardzo wadliwa jak specyficzna. Strzela po prostu dużo szybciej. Jeden ze sklepów wysyłał mi maila, że mogę zwrócić te kostki na ich koszt bo nie dają gwarancji co z nich będzie. Również jestem ciekawy jak to z nimi wyjdzie,ale jeśli strzela szybciej niż poprzednie partie to nawet mi na ręke. Cytuj
Gość Opublikowano 13 Grudnia 2018 wali to 5 sekund ale jak Ty masz 6 takich to może być całkiem ciekawie Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2018 Jak zapowiadałem czas na ostania paczuszkę Puls pozostałości z tamtego roku ( nie tylko) Wesołych Świąt! Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Teraz dostawa na Sylwestrowy dzień i wieczór..Przy tak potężnych wyrzutniach fajnie jest jak ktoś kupuje jeszcze coś do zabawy....Dla mnie glupie to jak ktos wydaje kolo przykladowo tysiaca a tam zam stek petard i 5 srednich wyrzutni ma wskrzyż.Ty natomiast masz gigantyczny zestaw wyrzutni i te artykuły różne,petardy wygladaja tylko jak rozgrzewka na lotnisku przy dalekim i długim wypadzie w kosmos Cytuj
k4n4li4 276 Opublikowano 20 Grudnia 2018 5 minut temu, damian7878 napisał: Teraz dostawa na Sylwestrowy dzień i wieczór..Przy tak potężnych wyrzutniach fajnie jest jak ktoś kupuje jeszcze coś do zabawy....Dla mnie glupie to jak ktos wydaje kolo przykladowo tysiaca a tam zam stek petard i 5 srednich wyrzutni ma wskrzyż.Ty natomiast masz gigantyczny zestaw wyrzutni i te artykuły różne,petardy wygladaja tylko jak rozgrzewka na lotnisku przy dalekim i długim wypadzie w kosmos tysiąc czy dwa i ani jednej wyrzutni porządnej tylko same pierdoły, mnie to wkurza jak widzę takie stuffy Cytuj
KrychFire 109 Autor Opublikowano 25 Grudnia 2018 Oto Fotka całości ( bez pierdół) dojdzie jeszcze jedna jakaś wyrzutnia plus zestawik. Pozdro! 1 Cytuj
damian7878 98 Opublikowano 25 Grudnia 2018 Konkret konkretem pogania.Wyśmienicie to wyglada.Tyle konkretów w kupie.Nic tylko życzyć wymarzonej pogody 1 Cytuj
endriu123457 56 Opublikowano 8 Stycznia 2019 13 godzin temu, Bartekeuro napisał: Podaj mi symbol tej Techno House PM2331 tak trudno sprawdzić ?? 13 godzin temu, Bartekeuro napisał: Podaj mi symbol tej Techno House PM2331 tak trudno sprawdzić ?? 13 godzin temu, Bartekeuro napisał: Podaj mi symbol tej Techno House PM2331 tak trudno sprawdzić ?? 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi