Skocz do zawartości

[KrychFire] Stuff 2018/2019

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oooo cieee panie ale będzie u ciebie hałaśliwie 4x TS zrobi wielkie ShOoOoW + zacne petardki....

Opublikowano
26 minut temu, endriu123457 napisał:

Oooo cieee panie ale będzie u ciebie hałaśliwie 4x TS zrobi wielkie ShOoOoW + zacne petardki....

Panie Andrzeju, 6 x TS a nie 4 :D Tak więc jeszcze lepiej.

Opublikowano

Signaloski 3.0 ciekawe jak wypadają na tle 859 i fp3nwp...hmm, Dextrin pisał, że sa mocniejsze :D

Opublikowano
Dnia Sun Oct 28 2018 o 11:49, KrychFire napisał:

Tylko oddaj mi uzupełnioną ?!

W razie jakichkolwiek komplikacji, jego kostki które są w moim posiadaniu zostaną odinstalowanie z zawartości - w dodatku kilka razy więcej warte :)

Opublikowano

Świetny wybór będzie bardzo dynamicznie i bardzo głośno, zadrżą szyby w oknach somsiady będą zazdrościć. ;)

Opublikowano

Tak,zadrżą albo wylecą?.Fajne hukowki.Twoj stuff naprawdę zachwyca?

Opublikowano
Dnia 27.11.2018 o 17:30, Mroczny napisał:

Signaloski 3.0 ciekawe jak wypadają na tle 859 i fp3nwp...hmm, Dextrin pisał, że sa mocniejsze :D

Jak najbardziej polecam Emitery! Po wczorajszym teście moim zdaniem nie ma lepszy 3g :D

Opublikowano

bardzo dużo mniejszych ale świetnych kostek z dobrymi efektami, będzie sztos w połączeniu z endriu i pumexem 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

No to kolejne i zarazem przedostatnie zakupy tegoroczne.

Wachlarz to TXC075 NWP

I Kostka to YW902

47689073_362570351159335_484024332155931

Mogę zdradzić,że to ostanie takie większe zakupy i została tylko paczka do zamówienia z petardami i różnymi pierdołami, która powinna się pojawić przed świętami.

Pozdro PiroManiacy! 

• Like 1
Opublikowano

świetna aktualizacja, king2 to miodzio wyrzutnia

Opublikowano

Przepowiednia z przyszłości

sss.png

• Haha 2
Opublikowano

Zakupy okazałe i konkretne...Ciekawe jak spisze sie ten yhw902?.Czekamy na kolejną paczkę i zdjęcie całości?

Opublikowano

Prima sort stuff, wielka trójca jak połączy siły w Bydgoszczy to będzie nie lada moc.  :D

Opublikowano

Ten YHW902 robi wrażenie ;) mega konkretny stuff bez pitu pitu :P wierzę że wasza ekipa rozwali system w Bydgoszczy ponownie.. ;) 

Gość
Opublikowano

Ciekawe jak będzie z tymi twoimi TITANIUM SALUTE.

Podobno cała partia z tego roku jest wadliwa. No może nie tak bardzo wadliwa jak specyficzna. Strzela po prostu dużo szybciej.

Jeden ze sklepów wysyłał mi maila, że mogę zwrócić te kostki na ich koszt bo nie dają gwarancji co z nich będzie.

Opublikowano
49 minut temu, FANATYK napisał:

Ciekawe jak będzie z tymi twoimi TITANIUM SALUTE.

Podobno cała partia z tego roku jest wadliwa. No może nie tak bardzo wadliwa jak specyficzna. Strzela po prostu dużo szybciej.

Jeden ze sklepów wysyłał mi maila, że mogę zwrócić te kostki na ich koszt bo nie dają gwarancji co z nich będzie.

Również  jestem ciekawy  jak to z nimi wyjdzie,ale jeśli  strzela szybciej niż poprzednie  partie to nawet  mi na ręke.

Gość
Opublikowano

wali to 5 sekund :D 

ale jak Ty masz 6 takich to może być całkiem ciekawie ;) 

Opublikowano

Jak zapowiadałem czas na ostania paczuszkę 

48407218_1976333815820934_16084522557809

Puls pozostałości z tamtego roku ( nie tylko)

48407215_1574232712720450_19797635430036

Wesołych Świąt! ?

Opublikowano

Dużo huku i zabawy

Opublikowano

Teraz dostawa na Sylwestrowy dzień i wieczór?..Przy tak potężnych wyrzutniach fajnie jest jak ktoś kupuje jeszcze coś do zabawy....Dla mnie glupie to jak ktos wydaje kolo przykladowo tysiaca a tam zam stek petard i 5 srednich wyrzutni ma wskrzyż?.Ty natomiast masz gigantyczny zestaw wyrzutni i te artykuły różne,petardy wygladaja tylko jak rozgrzewka na lotnisku przy dalekim i długim wypadzie w kosmos?

Opublikowano
5 minut temu, damian7878 napisał:

Teraz dostawa na Sylwestrowy dzień i wieczór?..Przy tak potężnych wyrzutniach fajnie jest jak ktoś kupuje jeszcze coś do zabawy....Dla mnie glupie to jak ktos wydaje kolo przykladowo tysiaca a tam zam stek petard i 5 srednich wyrzutni ma wskrzyż?.Ty natomiast masz gigantyczny zestaw wyrzutni i te artykuły różne,petardy wygladaja tylko jak rozgrzewka na lotnisku przy dalekim i długim wypadzie w kosmos?

tysiąc czy dwa i ani jednej wyrzutni porządnej tylko same pierdoły, mnie to wkurza jak widzę takie stuffy

Opublikowano

Oto Fotka całości ( bez pierdół) dojdzie jeszcze jedna jakaś wyrzutnia plus zestawik. Pozdro! 

49202939_529460040874535_615229604024759

• Like 1
Opublikowano

Konkret konkretem pogania.Wyśmienicie to wyglada.Tyle konkretów w kupie.Nic tylko życzyć wymarzonej pogody?

• Like 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
13 godzin temu, Bartekeuro napisał:

Podaj mi symbol tej Techno House :)

PM2331 tak trudno sprawdzić ??